HeyMomlove Kızlar 15 kasımda adet oldum ve hamile olduğumu 10 aralıkta öğrendim ve benim ne kadarlıktır sizce 3 gün önce beta verdim 232,16 çıktı ??
Deletedmom73711 HeyMomlove Betaya göre değil, son adet tarihine göre hesaplanır. 4+4 hamilesiniz, hayırlısı olsun.❤️
Elfs HeyMomlove daha büyük olabiliyor daha küçük olabiliyor asıl ölçümü bebek görününce doktor ölçüm yapıp haftasını söylüyor
Denizyildizii Zehrakaramanoglu6554 Başlangıcından itibaren sayılır 😊 HeyMomlove başlangıcından hesapla cnm. 15 aralikta 1 aylik olmuşsun
HeyMomlove Denizyildizii ama hala kese görünmüyor 3 gün önce bakıldı rahime ama ultrason da yok dış gebelik ten korkuyorum bende
Denizyildizii HeyMomlove Görülmez tabiki cnm cok erken daha bir hafta daha bekleyip öyle git doktora beta 2 3 binlerde olması lazım görülmesi için
-Melek HeyMomlove bende hamileliğimi öğrendiğimde değerim aynı idi 232 lerde kese görülmez 1 hafta sonra gel kese görülür dedi ben 2 hafta sonra gittim kalp atışı ile birlikte görmüştüm sanki
Tubmavi HeyMomlove ilk adet gününüz 15 kasımdan başlıyor. İleride bebeğin gelişimine göre günü değişebiliyor. Önden veya geriden gidebiliyor.