sedo112 Kızlar salı günü ağrıyla gittim nst de sancı çıktı 2 cm açıklık var dendi hastaneden çıktım dün öğlen de nişan geldi hatta akşama kadar gelmeyede devam etti ama bende ne sancı var nede başka belirti sadece belimde a bi ağrı var oda hep olan ağrı 37+4 üm bu arada daha ne kadar beklerim siZce yada ne yapmalıyım?
Oglununannesi sedo112 bazen ağrı sancı hissetmeden açılma olabiliyor son anda başlıyor sancılar belki o şanslı kişilerdeensiniz🙂
Saadetdemirkan sedo112 ayy aynı seninle günlerimiz ama bende tık yok canım 😨 bana dua et lütfen başlasın bende de biseyler oglusumu kucağıma almak istiyorum artık.
sedo112 Oglununannesi Ayy keşke bende ağrı eşiğimin yüksek olduğunu düşünüyorum tek korkum ağrı hissetmezsemde bebişim sıkıntıya girer mi bu süreçte korkusu
Oglununannesi sedo112 inşaallah girmez canım kimisi üç gün suni sancı alıyorda girmiyor sen takılma inşaallah sağ salim doğurursun meryem suresi oku varsa otunu suya at hurmanı ye Allah hayırlısıyla kolay yoldan kucağına almayı nasip etsin🙂
sedo112 Oglununannesi Meryem ana otu var ama yapmadım henüz sancılar tam başlayınca yapayım diye bilemedim ki şimdi hurma yiyorum bol bol
sedo112 Saadetdemirkan İnşallah canım bende oğlumu görmek için çok sabırsızlanıyorum ama okadar belirtiye rağmen tık yok belki senin aniden oluverecek gerçi daha günümüze var ama heyecan işte naparsın :):)