CansuKartal06 Zeynosunannesii Zeynosunannesii bana hamile için uygun olan kilotlu orta basıncı bi çorap verdiler baya rahatlattı hamilelikte giymesi biraz zor sıkı olduğu için ama genel olarak çözüyor doktorunuza sorup kullanabilirsiniz
H1994 Zeynosunannesii tam olarak nerde oluştu benimde var da benim bacak aramda oldu damarlarım kalınlaştı
Zeynosunannesii Nesraa_ sizinkiler nasıl mor mor damar şeklinde mi benim böyle kabarık çıkıntı gibi duruyo bende ondan korktum damar falan tikanirmi diye
Zeynosunannesii kucukhobby-11 varis çorabı duydum bı soracam ilk hamilelikte takılmamıştim ama bunda korkmaya başladım damar falan tikanirmi diyorum
kucukhobby-11 Zeynosunannesii lohusalık döneminde mutlaka giyinin. Kalp damar cerrahiye gidip yazdırın bedeninize göre medicalde ölçüp veriyorrlar. Hamilelikte giyinmek çok zor tek başına ☺️ Lohusalıkta pıhtı oluşumu daha fazla olduğu için ihmal etmeyip giymek lazım
halilinannesi Zeynosunannesii bnmde ikisinde oluştu sordum doktorum kalp ve damar a baktır dedi ve varis çorabı, kullan, dedi 😕