Sblut23 Kızlar 27 aralıkta doğumum olacak sezeryan ile burada bir kaç bir şey görmüştüm doğumdan sonra kahve içmek iyi geliyor diye bana önereceğiniz şeyler neler ? Yanıma neler almalıyım ? Şimdiden teşekkür ederim 🌸🥰
Denizyildizii Sblut23 yanına kahve alirsan iyi olur cnm birde yiyecek birkaç bisey al hastanede gelen yemek yetmiyor çok acıkmıştım ben ameliyat sonrasi
Esmaonur Sblut23 doğum yapmadım henüz bilmiyorum ama buradaki çoğu kişiden nescafe çok duydum süt arttırması için iyi oluyormuş sanırım
incimercan Sblut23 ben böyle yiyecek alanları görüyorum ama sonuçta refakatçiniz olacak ve 1-2 gün yatış var. Kantin ya da market vardır hastane çevresinde. Yiyeceği çantaya önceden atıp bekletmem, doğuma giderken de almak aklıma gelmez heralde 😂
Pelinssoglu Sblut23 1 hafta önce spinal ile sezaryen doğum yaptım benim baş ağrım hiç olmadı çok şükür ama siz yine de kahve koyun çantanıza o baş ağrısı için içiliyormuş bende öyle duymuştum süt arttırıcı özelliği var mı bilmiyorum
Sblut23 annebebek2904 bekleme canım kaynana postu olmadığı için kimse yazmıyor 😄 dedikoducu tayfa dolu burası 😂
Sblut23 Ozlem2904 aynen onu bende düşünüyorum buradan cevap yok en iyisi doğuracağım gün ebelere sorarım