Meral96 Son iki aydir cok az adet oluyorum 5-6 gun oluyordum 2-3 gun hafif olmaya basladi iki aydir. 24 yasindayim bir bebegim var erken menepozaki giricem Nolur basina gelen varsa soylesin ya deli olucam. Bebekte denedik olmadi gecen ay.
Gzmlerce Meral96 oyle bir durum oldugunu sanmiyorum bazi donemlerde azalabiliyor onceden benm 6 gun geliyordu hamile kalmadan once 4 gune dusmustu mesela pcos vardi bi kontorle gitmeniz en sagliklisi
pelince34 Meral96 bende senin gibi adet görmeye başlamıştım 34 yaşındayım hamile kaldım üstüne ilk hamileliğim ve doğal yolla tedavisiz. Endişelenme sakin ol doktora git bence. Hormonal dengesizlik olabilir bende pcos vardı o yüzden hamile kalamıyordu.
funnymummy Meral96 bir doktora görünün isterseniz daha ilk adet olduğum zamanlar benimde hep aynı 3- 4 gün olurdu miktarda az annem doktora götürmüştü bir sorun mu var acaba diye o da olsun da miktarı önemli değil demişti bir sorun yoktu hep aynı 3 gün sürer adetim benim
papatya-123 Yukarıda kalsın diye yorum yapıyorum bilgim yok ama en güzel bilgiyi doktor verecektir randevu aldınız mı
Meral96 pelince34 canim Bi bebegim Var ama. Sonradan pcos ola bilirmiyimki. Ama benim once bakir spiralim vardi onu cikardikdan sonra boyle azaldi. O bozmus ola Bilir mi ki
Meral96 funnymummy oluyor cok sukur emzirdiyim icin galiba duzensiz oluyor ama. Duzensiz dedigimde dongum 30-35-32 degisiyor.
Sulemmmihrimah Meral96 çok sorun yaşadım cnm doktor yumurta rezerv testi yaptı ve çok fazla çalışıyormuş bunu öğrendim 10 ay adet olmadım snra sadece 3 ay oldum gene kesildi hamileyim ve korkuyorum yine aynı şeyler olucak mi diye acilen gitmen gerekiyor korkutmak istemem ama bı sorun varsa önlem alirlar
Selin12- Meral96 canin doğum kontrol hapı kullanıyorsan o yapa biliyor birde ihmal etmeden kadın doğum doktoruna bur gorun