gizemgnll Bayanlar 12+3 hamileyim, iki gündür akımtım azaldı normal mi , hamilelikte genelde akıntı cok olurmus ya, mide bulantım da azaldı bikaç gündür , bebişe bişey olmamıştır dimi, randevum ayın25inde 🙁
NaimeYilmaz gizemgnll yani sanmıorm 12. Haftadasn bak ben 11.haftadaym nerdeyse hıc akıntm olmadı ve bulantım baya azaldı bugun nerdeyse hıc yok panık yapma ama ha 25i ha 21i istersen yarn bi git stres olmasın bebişin 🙏
Ebi gizemgnll bende 12+4deyim benim akıntım olduğu için doktor fitil verdi bebeğe enfeksiyon geçmesin diye akıntı son ayda yoğun olurmuş onun dışında olması pek şart değil hatta enfeksiyon olabilirmiş mide bulantılarının azaldığına sevinip biz midesi çok bulananlar içinde bişeyler yemeni öneririm sorun yok panik yapma randevu gününü bekle bence 😊
gizemgnll NaimeYilmaz ya 25inde ikili teste gidicem, işin kotu tarafı bu hafta 8-4 calısıyorum rapor almak zorunda kalıcam, bebiştenönemli değil ama ben mi pimpirikliyim acaba ,şimdiye kadar hiç sabredemedim 2 hafta beklemeye her hafta bası gittim kontrole, ayın 11inde gitmiştim en son 😊
gizemgnll Ebi Lavieenrose_ Ben telqş yaptım azalınca bide ben kendim 7aylığım sabırsızım bekleyemedim doktora kadar burdan yazmak istedim, beklicem pazartesiye kadar inşallah bir sıkıntı yoktur 😖