Esra8861 Arkadaşlar dün oldum ilk dozu cok agrı yaptı gece agrı içinde döndüm Ne zaman geçer sizin nasıl oldu
lavitaebella Esra8861 ben de 2 gün önce 2.dozu vuruldum. Bu öncekinden de ağrısız geçti. Üstüne de yatmama rağmen. O kolunu çok yormamaya çalış. Birkaç güne geçer.
Serenica Esra8861 evet oluyor ozellikle su degdrdyseniz 2 3 gun icersnde geciyor ikinci dozda pek agri olmuyor
deletedmom321 Yildizim korkma canım herkesin aynı olacak diye bir durum yok. Ben aşı olduktan sonraki gün kas ağrısı gibi ağrı oldu sadece. Hani hamlarsın da ağrır ya o şekilde ara ara ama şiddetli dayanılmaz birşey yaşamadım. Bünye ile de alakalı
PasaninAnnesi Esra8861 ben ikisinde de hic ağrı acı duymadım ya bünye meselesi yada yapana bağlı sadece üzerine yatmadim ilk gece o kadar
Aysenurtsr Dayanilmayacak bir agrisi olmamisti hatirladigim kadariyla, 2 3 gun hafif sizlamalar oldu. 2.doz.ise hic agrimadi.
Esrabz Esra8861 bende bi 20 dk önce böyle bi post actim. Dün gece mahfoldum ya uyudugumda sabah ezani okunuyordu. Buz felanda fayda etmiyor. Bazilarinda oluyo bazilarinda olmuyo
Kadze Esra8861 ilk dozda 4 5 gun o acı ağeı oluyor cnm malesef dayan 2.dozda 1 gun dahi ağrı yasamadım ilkinde cok yasadım
Erenreyyan Esra8861 bileğime kadar kemiğim sızladı benim 2 gün sürdü 3. Gün Hafifledi baya sonra geçti 2. Dozda ağrı olmadı ama hiç
Nurten27 Bende 2 gün oldu yapılalı evet kolum çok agrıyor dokunamıyorum kolumu kaldıramıyorum geçecek inşallah yapılması gereken bir aşı
Orhnhlhsn Esra8861 10 gün önce oldum canım.bende hiç bir agrı sızı olmadı çok şükür .iğneyi vurulurkende hiç hissetmedim