Goozdeee Rumeysaasgin Çok anlamlı ve özenli bi isim seçmişsiniz Rümeysa hanım tebrik ederim Maşallahhh 🌸❤️❤️❤️❤️😍🥰🥰🥰Adı gibi şenlikle gelicek Çağan Bebek Allahın izniyle ❤️❤️❤️👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻🧑🍼🧑🍼🧑🍼🧑🍼😇😍😍
Goozdeee Melikeee0809 Mahir Ali’ de güzel olurmuş Aslında Melike Hanım❤️😍😄 hepsi çok güzel isimler ama Mahiri söylerken kulağa çok hoş geliyor ve söylenişi çok hoşuma gitti😍👼🏻
hunilianne Melikeee0809 bence Kerem Ali olsun söylerken hiç zorlanmazsınız oğlumun adı ve hep iki ismini birlikte kullanıyoruz😚😇
Goozdeee Dfne_dnz Göktuğ,Ne kadarr güzel bi isimmm Göktuğ bebeek Maşalllaah Subanullaah 😍😍😍🥰🥰🥰🐥🐥🧑🍼🧑🍼
Goozdeee cansuyavasci Duru Bebeek ne güzel bi isimle gelicek Allah’ın izniyleee Maşallah Subanullah Sağlıkla gelsin adı gibi güzel bi hayatı olsun İnşalllah güzelller güzeli kızınızınn 😍😍👼🏻👼🏻👼🏻🥰🥰👸🏼
Goozdeee Ssultannnnn Bulut ismi çoooook hoşuma gidiyor ve tekrar ettikçe edesim geliyor şuanda 😂 Bulut bebek ve tüm bebişler Sağlıkla gelsin ismi gibi güzel hayatı Olsun inşallaahh Sultan Hanımm😍😍❤️❤️👼🏻👼🏻☁️☁️❤️❤️
Ssultannnnn Goozdeee ayyy tesekkur ederim canim amin insallah 🙏 Allah tüm hamislere ve bebislerine saglik versin yardim etsin🙏🌸🌸
Melikeee0809 hunilianne öyle mi 😍ben de iki ismi de kullanmayi istiyorum zaten zorlanma olmuyorsa bir kat daha sıcak baktım şimdi 🤩
Goozdeee kubracyln iki isim düşünürseniz eğer bu ikili isimde birbirine çok uyumlu duruyor Kübra hanım ikiside harikaaaa isimlerden 😍😍👼🏻