Goozdeee Güzel anneler bebeğimiz doğduğundan itibaren hayatı boyunca ona eşlik edeceği onun kimliği olacağı bi isim miras bırakıcaz peki bebeğinize ne isim koydunuz ve ya ne isim koymayı düşünüyorsunuzzzz paylaşımlarınızı alalım Melek annelerr🕊❤️
Goozdeee meltemabras Çok uyumlu ve çok hooş isim seçmişsiniz Çağan Efe Adıyla yaşasın İnşallahhh 🙏🏻💜💜💜🌸
Goozdeee deletedmom87894 Uraz, söylerken bile kulağa çok güzel çok hoş geliyor çok güzel isim seçmişsiniiz Maşallah Subanullah 💜😍🐥
Goozdeee limonlukekim0 limonlukekim0 Ahlas, söylerken bile kulağa çok hoş geliyor yaratıcı ve farklı isim seçmişsiniz çook güzel Maşallah 💜💜👼🏻
Valeriia gizz34 Çok güzel geliyor kulağa cinsiyet belli değil benim ama isim arayışları başladı tam anlamı nedir acaba ?
Goozdeee irem_96 Ayşenur😍,Hem her yaşa uygun olacak bi isim hemde çok zarif çok hoşşş bi isim seçmişsiniz irem hanıımm Maşallah 💜💜👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻🤰🤰🤰🐥🐥🐥🥰🥰😍
Gzm23 Fundabshn bende çınar koymak istiyorum ama eşim hiç istemiyor çınarı Ben daha bekarken diyordum oğlum olursa çınar koycam diye ama işte eşim hiç istemiyor ortak bir şey arıyoruz ama aklım çınar da
Cansuada24 Goozdeee AZRA olucak allahın izniyle eşimle sevgiliyken secmiştik kızımız olursa azra olucak diye 🙂 rabbim herkeze nasip etsin🙏
Goozdeee Cansuada24 Yaniii bu güzel ismin birde anısı vaarrr,hem anlamlı hemde çok hoş bi isim olmuş 🥰 Allah analı babalı büyütsün evlatlarımızı 💜💜💜🌸👼🏻👼🏻🐥