Sevgik Merhaba sevgili anneler 🙋♀️ Anadolu yakasında detaylı ultrason hangi hastanelerde yapılıyor bilen var mı?
Ozlmbirce Sevgik hemen hemen her hastanede var ama bu noktada dikkat edilmesi gereken şey: radyolog mu yapıyor, perinatolog mu? Radyologların yaptığı fiyat olarak daha ucuz oluyor. Doktorum bana özellikle perinatolog yapsın demişti. Şişlide fehmi Yazıcıoğlu’nun özel muaynanesi var orada yaptırdık.
Arzuu34 Sevgik Medipol hastanesi perinatalog Hakan Apaydın 480 TL, perinatalog Zeki Şahinoğlu ozel muayenesinde bakıyor 420 TL. Internetten bu isimleri yazınca tam adreslerini bulabilirsin.
DidemDzltaDinel Sevgik Arkadaşım Delta hospital a git, fiyat da öyle 400lerde değildi ben çektirirken 200 civarıydı hem cd verdiler hem dakikalarca tek tek inceledi doktor bey çok da sevecendi, ultrason fotolarını diğer doktoruma gösterdiğimde ilk defa bu kadar net görüntü geldi elime demişti. Dolar bazlı fiyat artmış olabilir belki ama yine daha uygundur, Küçükyalı Delta hospital
Ozlmbirce Sevgik perinatolog yapmalı, ben ilk gebeliğimde acemiydim özel bir perinatologa gittim çok ciddi bir rakam ödedik 5 yıl önce , ama her kuruşu helal olsun adam bebeğin doğacağı tarihi bile verdi bize. Şimdi 2. Gebeliğimde de Bakırköy devlet hastanesinden taaa 2 Ay öncesinden perinatologdan randevu alarak oraya yaptırdım
Hgemr Çakmak Erdem Hastanesi prof. 400 tl Uzman dr. 375 tl Perinatolog her ikisi de, Çamlıca Medicana sadece cumartesi günleri oluyormuş ve kadın doğumcu yapıyormuş 360 tl. Kartal Ersoy Hastanesi Bülent Çakmak 360 tl, Ümraniye Afiyet Hastanesi radyolog yapıyor 290 tl.
Hgemr Sevgik devlette yapılıyor 4,5 hafta öncesinden bir kadın doğumcuya gidip muayene oluyorsunuz o Perinatalojiye sevk ediyor. Ayrıca 2li ya da 3lü testi yaptırma şartı arıyorlarmış. Arkadaşım gitti testleri yaptırmadığı için randevu alamadı.