Asli06 Haftamdayım sağlık ocağındaki hemşire hastane çantanı hazırlamaya başlayabilirsin dedi daha erken değilmi sizce ve hastane çantasına ne koydunuz tecrübeli anneler tam net olarak yazarsanız hen daha öyle aşırı şeyler almadım😟
Baburhulya Asli06 bir laf varya çocuğun ve misafirin ne zaman geleceği belli olmaz diye evet erken biraz ama yani hazırda dursun çantanın bir zararı olmaz ☺️ rabbim sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin
Merveikratanem Asli06 bu gece itibariyle 30 haftalık oluyoruz ikizlerimle bu hafta sonuna tamamen çantamı hazırlamayı düşünüyorum
Rainbow0126 Asli06 34 haftalığım her şeyi yıkadım ütüledim. Biberon emziği göğüs ürünlerini de yıkayınca koyacağım hepsini😂 ama bence erkenden hazırlayın. Valla ben baya ağırlaştım hareket yasağından dolayı. Eşim de hasta. Ona da şunu yap bunu yap diyemiyorum.
Beno Asli06 valla ben 25.haftadayim siparişleri verdim kargo bekliyorum gelsin bende hazirlicam 😂 çıksın aklimdan
Sweetbabyy Asli06 Bende 20 haftalığım kendi kıyafetlerimi aldım yıkadım ütüledim hurça koydum bebeğim için henüz alışverşe başlamadık dpltor bir kız diyor bir erkek çok tereddütt kalıyorum🤦🏻♀️
Ozge-sarsilmaz Asli06 37+1 haftalık hamişim hala hazırlamadım desem 🙈 Ya ikinci olduğu için bu kadar rahatım yada neler alınacağını artık net bildiğim ve hepsini yıkandığım yerleştirdiğim için 🙈🙈🙈