Seydanuurr4 Kızlar acilll bi bakın bugün kan verdim sonucu beklerken sonuç göstergesinde D Y var ya Y YAZIYOR kırmızı harfle ne demek yüksek mi demek bilen var mı acil ?
moom222 Seydanuurr4 evet cnm yüksek demek ama sonuç hangisi beşten yüksek mi sonucu göremedim ben y yüksek demek
moom222 Seydanuurr4 eğer beşten yüksek de y yüksek demek sen ne zaman kan verdin e nabizdan baksana sonuca
moom222 Seydanuurr4 sağlık ocağında verdiğinde e nabizdan gözükmüyor mu acaba birde sağlık ocağında kanlar bekletiliyor en yakın devlet Hastanesi’ne gönderilip orda bakılıyor sonclar öyle geliyoe aklında bulunsun kan beklediği için değer düşük te çıkabilir sabaha anca sonucun çıkar cnm
moom222 Seydanuurr4 D ve y nin altinda y var yüksek demek y yerine d harfi yazssaydi düşük derdik ama d yerine neden y yazmışlar sonuç çıkmadan bunu gören değerim.yuksek sanat rapora tekrar tekrar bakıyorum da y yazıyor
Powergirls Seydanuurr4 onu bilemeyiz ki neyi kasdettigini değerini görmeden onlara göre 5 tir düşüktür misal 5 gebelik var demek sonucunu bekle yarin öğlene çıkar
moom222 Seydanuurr4 şöyle soyliyim oraya y yazmaları var demek anlamadigim sonc cikmadan neden y yazılmış sonc yüksek ki yazılmış bnce yinede sen sonucu bekle bı kaç kere. Aktim ben y yazıyor d ve y nin altinda soncla berwber yaza bilirlerdi bnce insanı yoksa bile heveslendirmememk adina