Deniz8181 Kizlar iki oglum var nasipse 3 geliyor ama size birsey sormak istiyorum 100/100 deyip de cinsiyette yanilan doktorunuz oldumu arkadasimin.doktoru yanilmis aslinda bize pipiyide gosterdi ama merak ettim saglikla gelsin yavrularimiz❤
Wonderful_mom Deniz8181 benim de bir kizim var bugun ikinci kez kiz annesi olacagimi ogrendim.. 20.haftalardan sonra pek yanilma paylari yok
Nazli_ayar Deniz8181 yanılma payı yüksek kordonu pipi zannedebiliyo doktorlar. Keza bizde öyle. Detaylı ultrason haftasını beklemek lazim diye düşünüyorum kesin sonuç olsun diye.
Deniz8181 Wonderful_mom 15+6 yim bugun dedi doktor erkek diye arkadasimin basina gelince merak ettim bende😊
Aayyssuu Deniz8181 bizde yanılma oldu bizzat yaşadım canım ama haftamız küçüktü 12+3 te 3. Oğlan geliyor hayırlı olsun dedi hatta çıkıntıyı da gösterdi doktorumuz benimde 2 oğlum var 16. Haftada kız olduğunu öğrendik sanırım kordonla karıştırdı şuan 27+3 teyim birdaha değişmedi ne olursa olsun sağlıkla gelsinler inşallah 😍💐
Deniz8181 Aayyssuu saglikla gelsinler yeterki ama insan iki oglandan sonra kiz evadinda duygusunu hissetmek istiyor hersey rabbime bagli rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin💖💖
esgun Doktoru tahminde yanılan arkadaşlara bir sorum olacak. Doktor bacak arasını size göstermedi mi? Yani bebek yan dururken mi cinsiyet tahmin ettiler de yanıldılar merak ettim🤔