Firstmommy Arkadaslar 21. Haftamdamdayım ve doktorumu ve hastanemi değiştirmek istiyorum.Bu hastane suanda bulundugum konuma yakın,sizin tavsiye edeceginiz doktor var mı? Muayene ücreti ve dogum ücretleriyle beraber yazar mısınız?? Simdiden cok tesekkürler 🌸
BetulGokhanYldrm Firstmommy yakın bulursanız kendinize Güneşli de medicine hospital Züleyha Genç var 75 tl muayene ücreti
Fulyasirabasi Firstmommy güzel bir hastane çok kısa sürede olsa orada çalışmışlığım var ama fiyatları fazla yüksek
Elifnurrr Firstmommy Medipol megada duygu ışıl gencere gidiyorum çok memnunum yoğun çalışıyor ama gayet ilgili. Muayene ücreti 125₺. Doğum da normal 1600 sezeryan 2400 diye hatırlıyorum. Test ücretleri biraz pahalı ama duygu hanım dışarda yaptırıp getirebileceğimizi söylemişti. Hep devlette yaptırdım testlerimi genelde. Nst ücreti 55₺. Ayrıca telefon numarasını istediğimde her saatte aklına takılan bir şey olursa internete sakın bakmayıp bana sorabilirsin dedi ve verdi.
Mineoksuz Orası çok iyi ama muayene ücretleri 120 civarı sanırım öyle okumuştum ben de yakınım oraya ücretten dolayı esenler medipole gidiyoruz biz 😌
Firstmommy BetulGokhanYldrm bende müge temel e gidiyorum.Ama hastane ile ilgili duyduklarım beni cok korkuttu.(kuvez parası almak için bebegi sebepsiz yere bekletmeler vs gibi) o yüzden aslında hastane değiştirmek istıyorum .
BetulGokhanYldrm Firstmommy ben Müge temele bir kez zorunluluktan gittim memnun kalmadım. Hastanede birçok tanıdığım yaptı doğum bu tarz kötü şeyler duymadım. Olumlu olumsuz birçok şey yazılıyor her hastane için.
Ss1 Merhaba dun eşimle acile gittik medipol megaya. Kendi doktorum ve hastane içine sinmedihi icin değiştirmeyi düşünüyorum dün bana yatis birimindekiler normal doğum 1350 Sezeryan 2650 Isteğe bağlı sezeryan 5.000 e kadar cikiyor Epidural 400 dediler bilginiuz olsun
Aysenurtsr Elifnurrr duygu isil gencer yaptirdi Dogumumu 17 agustosda 1800 lira odedik normal doguma🤗
Aysenurtsr Ss1 beni yapmamisti o, sordugumda kendisinin cati muayenesi yapma taraftari olmadigini, dogum basladiginda baktigini soylemisti. Diger doktorum 37.haftada yapmisti.
Aysenurtsr Ss1 hayir birakmamistim, medipol vatanda da diger doktorum yani asil takip eden doktorum vardi zeynep hanim, dogumu mega da yapacagim icin tuba hanimada gorunuyordum, ama dogumum gece oldu her ikiside dogumuma giremedi 😆