Fnen Kızlar 24+5ten selam, ya benim oğlan arabaya binince hiç durmuyor yerinde çok tekmeliyor çok baskı yapıyor, ne zaman arabaya binsem aynısını yapıyor. Tesadüf desem değil🤷🏻♀️ Bebekler arabayı sevmez miydi benim ki niye böyle yapıyor 😂
deletedmom87894 Fnen benimkide daha 10 haftalıkken başlamıştı en yakın yere gitsem bile karnım ağrıyordu nedense 19 hafta olduk hala öyle ne zaman binsem karnım ağrıyor🤷🏻♀️
Fnen deletedmom87894 Ya evet o kadar sert vuruyor ve dönüyor ki koltukta nasıl oturacağımı şaşırıyorum
Fnen hunilimom Aaa düşünsene arabaya binince ağlıyormuş 🙁 Gezmeyi çok seven aile olarak sınanabiliriz 😂😂
hunilimom Fnen benim kızım bayılıyordu arabada uyumaya suan 2.5 yaşında akşam ne zaman binse hemen uyur 😂😂
Pretty_mommy Hamileyken benim kız da arabaya bindiğimde daha çok hareket ederdi şimdi ne zaman arabaya binsek mışıl mışıl uyuyor 😄 biraz emziriyorum yatırıyorum gideceğim yere kadar uyanmıyor. sizinki de arabayı sevecektir bence ondan böyledir.
Fnen tazeannecik1 yüksek ses müzikte çok rahatsız ediyor beni hareketlerini hissedemedğim dönemde bile rahatsız oluyordum