NilayKlnentrk Bir şey merak ettim şu balonun içime mavi pembe tüy koyup patlatıyorlar ya anne ve baba çıkan rengi görünce çok şaşırıyor falan böyle çığlık çığlığa bunlar cinsiyeti Dr öğrenmiyorlar mı o balonu ve içine tüyleri gaiyipten gelip mi hazırlıyorlar bende yapacağımda anlamak istedim 🤪🤪😘😊👀👀😆
Kibarbaby NilayKlnentrk doktor cinsiyeti kağıda yazıyor canım sende baloncuya kağıdı götürüyosun onlar hazırlıyo
arzuozbek NilayKlnentrk doktor kapalı bi zarfta verdi bizde onu hiç açmadan particiye vermiştik o şekilde hazırlandı ama doktorunu erkenden uyar bazı doktorlar muayene sırasında söyleyiveriyorlar cinsiyetini sürpriz olacak diye anlat durumu
Caglasmsk NilayKlnentrk ben eltimle gitmistim doktora. Doktor ona söylemişti. Eltimle kaynim supriz yapti bizede. Ben bilmiyodum. Yada kagida yaziyo sen baloncuya goturuyosun oyle yapiliyor.
Dyg34 NilayKlnentrk anne baba ögrenmicekse kagıda yazıyor doktor bende yaptım ama sadece eşime yapmak istedim eşimi götürmedim gayette güzel oluyor anı oluyor
2kediliannee Doktor cinsiyeti kız kardeş/ arkadaş vs. Ona söylüyor o balonu hazırlıyor diye biliyorum 😇