eymeninannesi123 Gündüzleri hiç bı şey yok akşam olunca miğde bulantısı beni mahfediyor böyle yaşayan oldu mu bide akşamları migdesi bulanlar cinsiyetiniz ne oldu
mavi0803 eymeninannesi123 benimde sabah olmuyor öğlen başlıyor uyuyana kadar da geçmiyor gece bukantıdan zor uyuyorum yatmadan iki tane prilam içiyorum içmezsen hiç bişey yiyemiyorum
Hhilall37 eymeninannesi123 benim gündüz az akşamları ise çok fena bulantı kusma oluyordu prilam kullandım. Bebeğimin cinsiyeti kız şuan 30 haftalık olduk
Aysecamm1 eymeninannesi123 ben öyleydim canım gündüz az bulanırdı gece olunca fena olurdum hiçbişey yiyemezdim 4 aylık oldu bitti şükür cinsiyetimizde kız :)
eymeninannesi123 mavi0803 aynen bende öyleyim ara ara öğleden sonra başlıyor yada saat 6 dan sonra ama gece olunca daha bı yoğunlasiyor
eymeninannesi123 Aysecamm1 inşallah benimde kız olur cinsiyet ayrımı yapmıyorum ama ilk oğlum oldu için ikisini de tatmak isterim sağlıklı olması en büyük temennim
gzde10 eymeninannesi123 benimde gece oluyo standart 4te kalkıyorum. Doktorum miden boşaldığı için bulanıyo olabilir dedi. Baş ucuma kraker koyup yatıyorum. Cinsiyet belli değil ama gece bulantısı kız olur diye söylüyolar ama benimkiler ikiz
Gly87 Benimde akşam olunca başlıyordu canım o yüzden yatmadan prilam içiyorum o iyi geliyor doktor kıza benzetti bakalım