ErsiNuray Werwe Suan sadece folik asit kullanyorm. 2 ayi gectm ama reflum oldu icin sacayip asit oluyo agzmda hep acayip tat ne zaman gecer bu ya
Werwe ErsiNuray cnm reflun varsa ymkten hmn sonra ytma yarımsaat fln geçsin aradan bn cozumu oyle buldum
Werwe ErsiNuray o haftalarda bndede cok oluyor cnm yedikten snra yarım saat uzanma oluşmuyor birazdaha rahatlıyor mide
Deha 10 haftalık, doğum ayım ağustos fakat ikiz oldukları için erken gelme ihtimalleri varmış 🤫🤗 Temmuz annesi olabilirim
Denizbln Deha ıkız olduğu hemen anlaşılıyor mu ❤Çok sevındım sağlıklı olarak kucağımıza alırız inşallah canım 😊🤗
Deha Denizbln 7 haftalıkken ikiz olduklarını öğrendim ☺ İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
ErsiNuray Ya ben yemeklerden cok sogudum aslnca yemk istyorm herseyi sindremyorm hemen ve düzgün beslenemyorm
Annesinin1tanesi 8+4 olduk Allah kısmet ederse Ağustos annesi olcam 🤗 midem çok kötü 1 lokma yemek yesem şişiyor annemin evini batırdım desem yeridir 😞
Irmakgcgn Bende temmuz sonu agustos basi gibi dogum yapicam ins. Yalniz hic bir bulantim mide agtim yokyu 1 haftadir cok kotuyum bulanti mide yanmasi 11+2 oldum😥😷😷