Mest12 Kızlar belki çok sormuşumdur bilemiyorum ama bebeğim hep sağ tarafta toplanıyor ve acıtıyorsa şimdi bu bölgeyi artı sırtımın alt tarafında ağrı var acaba sancımmı başlayacak 37+2 yim haftaya perşembe sezaryen olacaktım bilgisi olan varmı sizce bu artarmı yoksa normal mi
NilayYp Mest12 aynı durum bende var ama ben 32+4 günlük hamileyim,böyle sağ tarafıma toplanıyor çok acı veriyor sancı yaratıyor hareket edemiyorum resmen bacaklarıma,sırtıma vuruyor adet sancısı gibi çözemedim bende pek 🤦🏽♀️
Mest12 alcang valla yarım saati çoktan geçti var bide sanki idrar girişimde biraz yanma var anlayamıyorum ama adet sancısı gibi şuan bi ağrım var
Pretty_mommy Ağrınız gelip gelip gidiyor mu aceba? 🤔 Sürekli aynı şekilde ağrı varsa dogum sancısı olduğunu sanmıyorum arada gelip gidiyorsa sonraki ağrı diğerinden daha ağır olmaya başladıysa doğum sancısıdir muhtemelen.
Mest12 Bende şuan sadece bel ağrısı var gelip gitmiyor anlam veremedim daha başka bi belirti yok ama.
AliSilan Doğum sancısı olsa anlarsınız yerinde duramaz insan Sanci olup rahatlıyor tekrar sancı başlıyor . Belki yalancı sancidir dus alın dinlenin geçmezse doktorunuza bilgi verin dakika tutun sancı varsa . Çok geçmiş olsun
Mest12 Mest12 bende dinleniyorum şuan artarmı bilemiyorum sabaha kadar herhalde bi farklılık gösterir
AliSilan Mest12 insAllah iyisiniz . Doğum sancısı da evet öyle bir ağrı olur ama afedersiniz daha çok büyük abdestiniz gelir gibi baskı yaoar