Ecekoraymom1722 Kızlaaaarr 34+1 deyim mide yanmasından gına geldi artık nasıl geçiriyorsunuz bu yangıyı yangı bulantıya dönüşüyor ölücem sanki çok kötü bu yaaaaaaa😭😭😭😭😭
biaslanannesi1 Ecekoraymom1722 dün burda birinde okudum 2 3 tane kurufasulye yutuyormus denemedim ama bilemicem
Sumiire Ecekoraymom1722 ben yeşil elma yiyerek rahatladım bir vakit maden suyuyla 20. Haftadayız deneye deneye ilerliyoruz bakalım
Ftsrkn Ecekoraymom1722 beslenmeden kaynaklı sanırım bende hiç olmadı araştırmıştım hamilelikte mide yanması yapan yiyecekleri onlardan bi süre uzak durdum şuan 37. Haftadaym
Busrakzlkc Ecekoraymom1722 gaviscon rennie elma yoğurt süt salatalık hepsini denedim hiç biri kesmedi en son doktorum prabex diye bi ilaç yazdı. Allah razı olsun okadar rahatım ki akşam aç karna içiyorum yemekten once ertesi güne kadar hiç sıkıntı yaşamıyorum doktorunuza sorup kullanabilirsiniz
Ecekoraymom1722 Busrakzlkc 1 hafta var daha doktora gitmeme ama gidince mutlaka sorucam canım çok sağol 🥰 💋
Sumiire Ecekoraymom1722 ben ilk aylarımda cok yaşadım hiç midem bulanmadı ama cok yandı hep elma yedim şimdide maden suyu içiyorum kesmezse zaten istifra ettiriyo 🥲
Gizemmmmira Ecekoraymom1722 Valla bacım tek çözüm karbonatlı su ve şekersiz karbonatlı sakız tek çare emin ol 🙏
ggkca Doktorum bana sana ilaç vermeyecem soğuk sütü yudum yudum yavaş yavaş iç demişti, sizde öyle yapabilirsiniz iyi geliyor.
Ecekoraymom1722 Deletedmom62627 maden suyu kesmiyor bacım artık günde 2 tane içiyorum yakında mideyi delcem 😅