HilalllEfeee Hamilelliğin de tiroidi yüksek çıkıp sıkıntısız bu süreci atlatan oldu mu ilaçla düzene girdi mi tiroidiniz bebeğinizi sağlıkla aldınız mı kucagınıza
aysnrsvs HilalllEfeee korkmayin ilacı düzenli kullanınca düşüyor ihmal etmeyin gebelik öncesi de ilaç kullanıyordum şuan 18+5 haftaligim 100 lik kullanıyorum
Mervearc HilalllEfeee ben gebelik başladığından beri ıciorm 40.hqftadayim kotkmayin muhakkak için ilaçları ihmal etmeyin icmezseniz zararli
Polenpolen52 HilalllEfeee canım bunda korkulacak hıcbırsey yok, benımkı 6 idi 7 haftalık ılac verdı doktor ıçtım suan 16 haftalıgım 1.40 a dusmus oyle dusun, gecıyor
Gizemin-minnakI @HilalllEfeee sanıeım sizi de korkuttular . Kaç çıkıyor ? Beni korkutmuşlardı. İlaçla düzene giriyor canını sıkma . İlaç kullanıyorum . Benim çok yüksek değildi zaten ama genelde hapla kontrol altına alıyorlar .teyzemin aşırı yüksekti .Ve farketmemişlerdi . Doktor engelli doğar alalım demiş . Kuzenim 8 yaşında maşallahı var .
HilalllEfeee Gizemin-minnakI korkutmadılar da ben internetten bakınca kendim korktum 5 cıktı benim 6+2 haftalığız ilac verdi doktor ilaca başlayacağım yarın nasipse
Fatmabytr Benimde 7. Haftada yüksek çıktı ilaca başladım 19 haftalık olduk doğuma kadar her gün aksatmadan içiyorum çok şükür 2 olmuştu en son tahlilde . Korkma stres yapma sadece takip et herkesin başına gelebiliyor çok normal 👍
Fatmabytr İnternetten bakınca zeka geriliği vs diyo ama çok araştırdım ilaçla kontrol altına alınınca hiçbir etkisi yok
HilalllEfeee Çok teşekkür ederim daha önce öyle bi rahatsızlığımm yoktu hamilelikle bir cıktı ama cogu hamile yasıyor anladığım kadarıyla inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız♥️
Guler46 HilalllEfeee Korkmayın 5 yüksek ama çok değil sürekli bi troid hastası olarak söylüyorum bende hamilelğimde 7 küsürleri gördüm ilacınızı asla aksatmayın hergün aç karnına alınıyor hepsi de zaten bi saat hiç bişey yiyip içmeyin ilaç etkisini arttırın bu sayede ve cidden aksatmayın asıl o zaman sıkıntı hamilelikte bu değerin 2-3 arasında olması gerekiyor doktorların söylediği şekilde dozu kullanın ve her ay mutlaka ölçtürün çok geçmiş olsun 🥰