prensannesii_ Hayal_et07 doktor da benzemiyor o imaj yok dedi ama ya yanılıyor ya dikkat etmediyse diye sormak istedim :)
Bsr-12 prensannesii_ yok be canimm icin rahat olsun birazda aciyla alakali bnde zaten o tarz bi durumda burun kemik yapisi daha farkli oluyor biliyosundur daga yok gibi daha yatsı
prensannesii_ deletedmom87894 yok canım hic bir test yaptrmadim ilk defa renkli yüzünü gördüm ondan sordum acaba oyle mi degil mi diye tecrübeli anneler hemşireler ebe ler varsa diye içim rahatlar diye sormak istedim :)
prensannesii_ alparslanannesii1661 ben hic bir test yaptrmadim canim sadece korkuyrm birsey olur mu öyle mi diye
prensannesii_ Bsr-12 doktor da o imaj yok dedi ama yine de başlarına sormak istyrm burun yapısı büyük gibi zaten Rabbım kimseyi korktuğu yerlere ugratmasin canim sağlıkla kucağıma alirim insallah. Rabbım razı olsun sendende cevap verdiğin için:)
prensannesii_ Hellomommy yanılma oranı çok yüksek ama cok kişi gördüm bütün taraması güzel olup doğum sonrası down olduğunu öğrenen hersey rabbimin elinde