_ipekkkkk Kızlar 2 gündür çok hareketlenmeye başladı 32+5 normalde hepp sakindi artık canım acıyor karnımın yanları acıyor genişlediği için mi yağda sürüyorum ama başka ne yapılabilir pek yapılacak bişey yok gibi ama nebilim
Nnurdan _ipekkkkk bende 32. Haftadayım cnm aynı durumdayız, bebişlerimiz iyice büyüdü ondan, yapılacak pek birşey yok yemeği aşırıya kaçmadan yemek lazım oda rahatsızlık veriyor, ya sabır az kaldı sağlıkla zamanında kavuşalım İnşALLAH 🥰
Aysununannesi00 _ipekkkkk aynı postten bende açmıştm organlrm acıyordu genelde sağım da oluyor bebiş karnımı elimle tutuyordm canım o kdr acıyordu karnım ağır geliyodu sonra geçiyodu şimdi de çok sakin
MinikMucizeninAnnesi Maalesef yapacak birşey yok 🥺 37.haftadayım artık iyice acı çekmeye başladım bazı hareketleri çok sert ve canımı yakıyor bazen toplanıyor karnımın içinin acıdığını hissediyorum ama 😟
_ipekkkkk MinikMucizeninAnnesi Ayyy 🥺 deme yaaa Hareketsiz diye söyleniyordum bı kaç gündür can yakıyor doktor aşağıda çok dedi zaten 🥴 bilmiyorum artık nolur🤲
_ipekkkkk Nnurdan Zaten bişey yedim yok kuzum diyet yapıyorum. 60 Gr yemek yiyorum bı kase yogurt 50 gr ekmek tamam okadar 🤷♀️ Arada bir ben burdayım diyor şikayet ediyordum sessiz diye 🥴🙃
_ipekkkkk Aysununannesi00 Benim organlar değilde ittiriyor acıyor zaten göbek deliği altında hep çıkmadı yukarı 🥴 bende elimde tutuyom ittiriyorum geri napimmm 🤣🤣
Aysununannesi00 _ipekkkkk aynısını yaşıyorm göğüs kafesimn altına ayaklarını sokup duruyor kurcalıyor sürekli orayı canımı çok yakıyor elimle dürtüyorum çık kız ordan diye😂
_ipekkkkk Aysununannesi00 Yaaaa okadar yukarı da heee 😳 vayyy kaç haftalık? Benim kafası çok aşağıdamış doktor dedi göbek deliği üstü bomboş 32+5 şiz 🥴
Aysununannesi00 _ipekkkkk 37+4 üm canm benm bebeğim 29 haftalıkken baş aşşağı döndü hala da baş aşşağı doğum pozisyonunda ayaklrını göğüs kafesimn altına sokmaya çalşyr
_ipekkkkk Aysununannesi00 Benimde erken döndü 26.28 de dönüktü hala dönük bakalm 🤷♀️ o haftalarda okadar büyüyor demek benimde anca büyür herhalde 😁😁🤷♀️ merak ediyorum 😁🤣
Aysununannesi00 _ipekkkkk kız büyümez mi 49 cm 3 kilo maşAllahı vr salı günü randevum vr gün vericek doğuma
_ipekkkkk Aysununannesi00 ay nebilim bana hep aşağıda kalacakmış gibi geliyor bide doktor kafası çok asagida dedi erken doğum falan olabilir dedi muaynede sonra en iyi ölçüm alttan ultrason la baktı rahim ağzına haftasıyla kılı kılına denk geldi tahminim 3. 3500 kilo doğar dedi ilk Gebelik benim bakalm vaktinde sağlıklı gelsin inşaÂllah 🤲👣 Ohh Maşaâllah sübhanallah sağlıcakla gelsin prenses 💗🌸
_ipekkkkk Aysununannesi00 Allah seni bende Gun verecek doğuma deyince 2.ci sandım Sezeryan sandimda ondan 🤣😁😁😁
_ipekkkkk Aysununannesi00 Hadi hayırlısı olsun inşallah canım sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin Rabbim 🤲👣🌸💗