anneoluyorum27 BebekveAnneler benimde idrar enfeksiyonu cıktı ama henüz doğum doktoruma gorulmedım bebeğe bir zararı var mı salı günü inşllah kendi doktoruma görüneceğim
BebekveAnneler Ayse55 ben de kullandım ve bugün bitti doktoru aradım idrar kültürü ne zaman vereyim dedim bana gerek yok antibiyotik kurutmuştur dedi? Sizin doktorunuz ne dedi ne yaptınız? Şaşırdım kaldım ben açıkçası
BebekveAnneler Ayse55 benim idrar kültürü verdim idrar kültüründe çıktı benim bakteri ismi ve o bakteriye uygun antibiyotikler kullandım bitti. Fakat bu sefer de doktor idrar kültürüne gerek yok dedi. Sen kendini iyi hissediyorsan dedi
Sabahatbartu 20 haftalık gebeyim AZOSİLİN İLE PİYELOSEPTYL KULLANIYORUM İDRAR ENFEKSİYON İÇİN kullanan var mı?
Serapcemre anneoluyorum27 erken doguma vs sebep oluyormuş hamıleyım smdı ılk kızımda cok çektm hep hap kullandım:( bunda olmaz inş ama sanmıyorm yine var belime agrı vuruo
anneoluyorum27 Serapcemre harbiden mi ben idrar enfeksiyonu 19 haftalık sorun olup olmayacağını bilmiyorum ilk gebelıgım korktum şimdi
Ayse55 BebekveAnneler canım geçmiş olsun ben idrar yolu enfeksiyonu için kullanmıştım ilacım bitince tekrardan idrar tahlili verdim doktor sonucu gördü enfeksiyon azalmiş tekrardan kullanmana gerek yok dedi.
Ayse55 BebekveAnneler bu arada ben doktora sormadan tahlil verdim farklı şehirde olduğum için.belki benim doktorum da tekrardan tahlil istemeyebilirdi ama sonucu görüp kararını vermesi benim için daha iyi oldu tabi