dunyambebgim Özel hastanelerde ayrıntılı ultrason kaça yaptırdınız ve hepsi renkli mi oluyor siyah beyaz yapan da varmış
Mrv1007 dunyambebgim istanbulda Perinatolog Ahmet Gül’ün özel muayenehanesinde 800 tl’ye yaptırdım. Dün kızkardeşim gitti 900 olmuş. Siyah beyaz başlıyor sonlara doğru renkli açıp bebişin yüzünü gösteriyor, muayene boyunca çekilen tüm görüntüleri cd’ye yükleyip veriyor
denizvebulut dunyambebgim Eskişehir de 650 TL’ye yaptırdım. Renkli dedikleri de kahverengi tonları olan çıktılar zaten, onu benim normal kontrole gittigim doktor da veriyor. Detaylida önemli olan organ gelişimleri takibi için hekimin tecrubesi ve cihazın güvenilirliği.
serpl_byrm Ben de şu an 19+2 yim. Birkaç özel hastane ve muaynehaneden fiyat aldım. Beylikdüzü bölgesi için 650-850 arası değişmekte.
denizvebulut dunyambebgim Ben acibademde takipliyim ama doktorumun önerisi ile detayliyi Gurlife Ahmet Uysal da yaptırdım. İşin vitrininden çok sağlık kısmı ile ilgilenen son derece deneyimli bir hekim. Fikir olması açısından soruyorsanız ilk gebeligimde Turgay Şener ve Tam Teşhis Tıp Merkezi Tarık beye gitmiştim. İki kez detaylı yaptırdım. Tarık bey çok eğlenceli ve uzun bakmıştı. Bir sürü foto falan verdi. Turgay Şener ise son derece ters ancak işinde sayılı hekimlerden birisi olduğundan seçmiştim. Şimdi ikinci gebeligimde aradığım herşeyi tek doktor da (Ahmet Uysal) buldum. Kesinlikle öneririm.
Semra12344 denizvebulut cnm Bandırma royaldaki doç Ahmet uysaldan mı bahsediyorsun. Bende hamileliğimin başından beri Ahmet hoca takipliyim detaylıyıda onda yaptırdım bende çok memnun kaldım
deletedmom87894 denizvebulut canım ne zaman yaptırdınız ben 3 hafta önce sormuştum gürlifeye 475 tl demişti nasıl artmış
Hilalbasak Istanbulda mecidiyekoy peritonolog dr. aytul corbaciogluna 550 tl ye yaptirdim 19. Haftamda renkli goruntu vardi .40 dakika inceleme yapti
denizvebulut Semra12344 Bahsettiğim Ahmet Uysal yıllardır Eskişehir de ve kadın doğum uzmanı değil radyolog. İsim benzerligi olsa gerek.
denizvebulut deletedmom87894 ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ya Turgay senerle mi karıştırdım 🤦çünkü ben yaptirali neredeyse 2 ay oldu. Sizin sorduğunuz doğrudur ozaman ben hepsini aradım ya bide kocam odeyince karıştırdım heralde 😁
denizvebulut deletedmom87894 bu arada Eskişehirli bir anne adayı ile tanıştım sanırım çok sevindim ☺️ kontrollerinizi nereye gidiyorsunuz?
deletedmom87894 denizvebulut evet canım Turgay hoca 650 tlydi bende araştırma içindeyim 2 haftaya gideceğim😊😊
deletedmom87894 denizvebulut 😊😊ben hem devlet hem özel karışık gidiyorum canım Yunus Emre ile Gurlife hastanesi doğumu gurlife düşünüyorum hayırlısı 😊
denizvebulut deletedmom87894 gurlife Ramazan bey mi? Bende ona gittim bir kez ama pek kafamız uyuşmadı😁