Merve234 Arkadaşlar Cok şükür bebeğimle çok sağlıklıyiz bir sikintimiz yok ehliyet almak için başvurmuştum taksidi odendi. ama doktor ani fren gibi durumlara karşı onermedigini ve doğumdan sonra devam etmemi söyledi hamileyken ehliyet alan var mı 😊
RumeysaNur34 Merve234 ben aldım canım 5 aylıkken ama direksiyon hocam sağolsun çok yardımcı oldu sınavda da gelen hocalara sürekli kızımız hamile ani freni yavaş yapacak falan diyip duruyordu karnım çıkmamıştı onlarda inansın diye sürekli aynı şeyi tekrar ediyordu tek seferde de aldım 😊
Annenaz Merve234 hamileyken aldım canım . Zaten hızlı gitmiyorsun. Üstelik riskli gebeydim doktor problem olmaz dedi
Merve234 RumeysaNur34 ya ne güzel. Doktor biraz korkuttu açıkçası beni. Bende sakincasi olduğunu dusunmuyorum
RumeysaNur34 Merve234 eğer risk yoksa alabilirsiniz canım benim hamile olduğumu öğrenince direksiyon hocam da doktora görün önce sonra derse başlayalım dedi riski yok dedikten sonra başladık bizde 😊
Merve234 RumeysaNur34 risk yok çok şükür 😊 peki sizin doktorunuz alabilirsin ehliyet sıkıntı olmaz mi demisti yoksa doğumdan sonraya al mi dedi
Gzde218 Ben de hamileyken almıştım öyle denk geldi 34. Haftaya kadar araba kullanabilirsiniz özel bir durumunuz riskli gebeliğiniz yoksa ben alıp bayağı da kullandım 👍🏻😁
Gzde218 Merve234 o halde hiç stres yapmayın dünyanın sonu değil olduğu kadar👍🏻😁 bebeğinizden önemli değil 😉 hocalara söyleyin hamileyim falan diye gerekirse sınav günü müfettişe de söyleyin sanki çok stres yapmış gibi hamileyim de strese girdim çocuk iyice hareketlendi falan diye dile getirin nazlanın zorlamayacaklardır 👍🏻😁
2105_iyiki Merve234 ani fren yaptırmıyorlar bn talep etmedim dahi mesela hocam sınava grmeden 2 dk önce komisyona söyledi zaten anlyş gösteriyorlar göstermeyen görmedim pek
Narina123 Merve234 Ben üç aylıkken almıştım .Çok şükür bir sıkıntı olmadı ,hocamda sınavda sürücümüz hamile demişti frenleri felan daha yavaş yapmıştım .
Bssrrr Merve234 bi sıkıntı olmuyor canım bende daha geçen hafta aldım ehliyeti komisyonun vicdanlı bir insansa anı freni daha yumuşak yaptırıyor kurs hocanda bunu belirtiyor zaten ki eğer çok rahatsizlanirsan sanmıyorum ama 1 dk kadar musade iste inşallah tek seferde geçersin
Cotanakk Merve234 ben de şuan direksiyon derslerine devam ediyorum Ocak başında sınavım olacak ben de muhtemelen 32-33 haftalık hamile olacağım şuana kadar bir sorun yaşamadım zaten yavaş kullanıyorsun aracı öyle ani fren falan da yaptırmadılar bana