BusraOzhan MrsClk 35 haftalıkken kızımın karnımda gelişimi gerilediği için suni sancıyla normal doğum yaptım 2400 doğdu küvöze girmedi doğar doğmaz hemen göğüslere yapışmıştı sütüm vardı çok şükür bir sorun yaşamadık
Yeliz260718 BusraOzhan benim kızımda aynı hafta ve aynı kiloda dogdu sizin bebeğinize ben çok korkuyorum yaşıtlarına kaçıncı ayda yetişti
BusraOzhan Yeliz260718 benim kızım çok çabuk büyüdü benim sütüm yaradı 2 aylıkken yaşıtlarını geçmişti doktor emzik ver sürekli emzirme demişti hatta. Küçük doğan bebekler daha çabuk büyüyorlar :)
Yeliz260718 BusraOzhan inşallah benim kızımda geride kalmaz bana moral verdiniz teşekkür ederim 😊 benim kızımda çok emiyor emzik hiç istemiyor çok emmesinin ne gibi sıkıntısı olabilir ki
BusraOzhan Yeliz260718 çok emzirmenizin bir sorunu yok ben kendi isteğimle vermedim emziği 2 aylıkken neredeyse 6 kiloya ulaşmıştı doktorda sen emzik ver yine de çok emzirme demişti o yüzden emzik verdim ben 6. ayına girdiğinde kendi bıraktı yine emziğini zaten
Glshhhh94 Asiyes Merhaba, benimde sürekli suyum azaliyor her gittigimde ve her an dogum olabilir diyor doktor 32+4 olduk merak ettim acaba sizin bir andami azaldi yoksa yavas yavas mi
Asiyes Glshhhh94 yavaş yavaş azalmaya başlamıştı , sonrasında hiç yükselmedi stabil kaldı sonra yine azalmaya başladı 34 de artık 6 buçuk vus 6 civarı idi sezeryan alındım
Filizsaracc Fkug nasıl normal doğum yaptınız acaba benimde normal olur mu suyum azalmış 34.haftada alabilirim dedi