MrsClk Bu haftalarda doğum yapanlarınız var mı aranızda ? Bebekleriniz kaç kilo doğdu, kuvözde kaldı mı, sütünüz hemen geldi mi, neden erken doğum oldu ? Bilgilendirirseniz sevinirim 🌸
Aysekadir MrsClk görümcem doğum yaptı 35 veya 34du hiç kuveze girmedi kalp atışı yavaşladığı için acil doğuma aldılar 2200 doğdu şuan 3 yaşında
Asyaveannesi36 MrsClk ablamın da 37 de 2700 doğdu küvözde kalmadı solunum sıkıntısı olmadığı İçin şuan 10 yaşında 🙂
Bebeeeeek MrsClk ben 32+3 de doğum yaptım 1500 gram doğdu bebeğim suan kuvezde ikinci gün gelmeye başladı sütüm normal doğum yaptım ben
Aysununannesi00 MrsClk arkadaşm 35 haftalık doğum yaptı 4 küsür kiloda ama ciğerleri tam gelişmediği için küveze girdi cnm solunum alırken zorlanıyordu bebek kilolu olsa da doktor gelişimine bakıyor
Fkug Aysekadir ben 34 haftalıkken dogum yaptım kanamam gelince korktum bebiş kanala inmiş desi tedbir amaclı ciğer geliştici vurdular 12 saat sonra dogum gercekleşti küvöz falan görmedi cok şükür 2600 gram dogdu normal dogum olunca bikaçgün içinde sütüm tam manasıyla gelmişti ama erken dogan cocuk daha cabuk toplanıyor kilo alıyor hiç korkmayın onlar cok savascı oluyor
MrsClk Karanfilhamide ilk kızım benimde 36da doğdu 3 gün kaldı kuvözde. Bu sefer 36yı görmek biraz hayal gibi tekrar kuvöz yolu beklemek istemiyorum çünkü kızımı 3 gün hiç göstermemişlerdi pandemi yüzünden değil emzirmek yüzünü görememiştim
MrsClk Bebeeeeek bizde tam 33 olduk bugün, 1700 gram şuanda gelişim geriliği ve gebelik zehirlenmesi var o yüzden her an sezeryanla alınabilir 🥺
Fatmnrzddd Bebeeeeek bana da bugün 31. Haftada 1400 gram gelişim geriliği ve su azlığı dediler bebeğinizin durumu nasıl şuan
MrsClk Aysununannesi00 evet aslında kiloyla alakası olmadığını biliyorum ama 2 kilo olmadan eve çıkartmadıklarını da okudum bazı postlarda. İlk kızımda 36da 2500 gram doğmuştu 3 gün kalmıştı kuvözde
Yseliminannesi MrsClk kusura bakmayın bende de gebelik zehirlenmesi var şuan ilaçlarla tansiyonum kontrol altında çok şükür sizin kaç haftadrn beri tansiyonunuz yüksek ve gelişim geriliği var acaba bende çok tedirginim nu konuda 25 haftadaykrn 980 grdı şuan gelişim geriliği yok bizde 27 haftalığım şuan sizde nasıl oldu süreç biraz bilgi verir misiniz ? Şimdiden teşekkürler isterseniz cevaplamayadabilrsiniz 🌸
Aysununannesi00 MrsClk 2.500 ve üstü de küveze girmiyor kilo olarak tamamen ciğerlerle gelişimle alakalı kuzum gelişimle ilgli bir sıkıntı olmuştur solunum da fln
MrsClk Aysununannesi00 evet kızımda da gelişim geriliği vardı, solunum sıkıntısı da olmuştu 34 hafta uyumluydu. Bu sefer ki daha yeni 1700 gram oldu bugün tam 33 haftalık olduk. Yine gelişim geriliği var malesef gebeliklerimde preeklamsi yaşıyorum
neslican0644 MrsClk ilk kızımı 35+3 de doğum yaptım küvöz de kalmadı kilosu 2950 idi gayette sağlıklı 7 yaşında. İkinci kızımı 45 gün önce 28+2 de doğum yaptım 45 gündür küvöz de 😔 ilk kızım idrar yolu enfeksiyonu ikinci kızim da covit geçirdim ağır atlattım o yüzden açılma oldu
MrsClk neslican0644 oyy çok geçmiş olsun bir an önce çıkar inşallah artık 🌸bende gebeliklerimde zehirlenme yaşıyorum malesef 🤦🏻♀️
neslican0644 MrsClk size de çok çok geçmiş olsunn. Yeter ki sağlıkla gelsinler de içim de ukte kaldı iki hamileliğimde de hiç keyif alamadım sürekli hep bi aksilik 🤭
MrsClk neslican0644 bende aynı durumdayım gerçi doktorların söylediği 10 kere de hamile kalsam bunları yaşayabileceğim😑 o yüzden bu işi burada bitirecek gerek 😄