oguzweannesi Bugün çatı kemigim çok ağrıyor kızlar doğuma yakın olurmuş benimki 26+4 haftadayız erken değil mi daha öyle şiddetli değil ama yatınca falan zorluyo işte dün gece sırt ağrısından uyuyamadım . Varmı benim gibi erkenden başlayan
Kksll oguzweannesi benimde çok çok erken zamanlarda başlamisti enfeksiyondan Filaj supelendiler ama bir şey çıkmadı normal demislerdi
irem oguzweannesi benim çok erken başlamıştı o ağrı ama enfeksiyonda çıktı sonradan belki bağı vardır
Ocak2022 oguzweannesi benimde o haftalarda aşırı çatı ağrım oluyordu doktoruma söyleyince magnezyum başladık. 35 haftadayım hala kullanıyorum normal ağrılar var ama çatı ağrısı yok çok şükür, çok zorlayıcı bir durum 😔
oguzweannesi Kksll enfeksiyonum var bilmiyorum o etkiler mi ama kimisi erken doğum riski diyor bu çatı ağrısına doktora gidince soracağım 🙄
Kksll oguzweannesi enfeksiyon etkiliyormus erken doğum riskinden de olurmuş ama sanmıyorum benim hamileliğin başından beri vardı çok şükür 38 e kadar geldik muayene filanda ettiler rahim ağzıni kontrol için bişey çıkmadı ama artık normal yani haftanda çok erken değil
oguzweannesi teletabi enfeksiyonunuz var mı sizde de benim her gitmemde her ağrımı enfeksiyona bağlıyorlar ama bilemedim enfeksiyon bu kadar ağrı sızı yapar mı diyorum sinir oluyorum doktorlara da .
teletabi oguzweannesi Yok bende enfeksiyon çıkmadı hiç. İki gebelik arası çok olmadığı için olabilir diye düşündüm ben kendimde fizik tedaviye yönlendirdi doktorum ama gitmedim ilk gebeliğimde gitmiştim son aylarımda hiç bişey yapılmamıştı
oguzweannesi Kksll ay ne bileyim bazı yerlerde erken doğum belirtisi yazıyor ama çoğu kişide başlamış bu haftalarda . İlk gebelik oldugu için tecrübesiz ve pimpirikli oluyo insan her ağrı sızı da hastaneye de gidemiyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🙄
oguzweannesi irem evet bende de var enfeksiyon bugün içeceğim antibiyotik bakalım kurtulurum inşallah gebelik başından beri peşimi bırakmıyor kana karışmaya başlamış
oguzweannesi Nilerkanc Maşallah darısı başıma gelirim inşallah o haftalara sağ salim her ağrı sızı da endişe ediyorum bir gün kasık bir gün sırt bel bugün de çatı kemiği bakalım yarın nerem ağrıyacak 🙄🤷😃
Enginesma 22 haftalıkken başladı magnezyum calsiyum ile biraz toparladım ama 0 olmadı şuan 36 dayım hala devam. Eskisi gibi değilim ilk ağrıdığı zamanlar yürüyemez haldeydim.