Perilisa Kızlar 25+1 deyim oğluşum olacak 53-54le hamile kaldım şuan 60 kg olmuşum 😌 bugün felaket kalça ve arka bacak basen kısımlarımda ağrı vardı hep uzandım 😩 sizin nasıl geçiyor hamilelik neler yapıyorsunuz sohbet edelim 🥰
Zeytin20 Perilisa 25+6 dayım. 68 ile hamile kaldım 75 kg yum. Kızım olacak. 3 yaşında oğlum var. Hergün mutlaka dışarıya çıkarıyorum. Bugün sokakta yürüyemicem sandım belim bedenimden ayrıldı 😬
_Hayalim- Perilisa bende 25+1 im 68.700 ile hamile kadim 71 kilo olmuşum dün kontrole gittim 720gr di benimde biraz ağrılarım var uzanıyorum.
Papatya-Kokusu Perilisa 24+4’üm arada bel kemiğime ağrı vuruyor masajla anca geçiyor 😊 bende 7 kilo almışım
Zeytin20 Perilisa oğlumda kuş gibiydim bunda çok zorlanıyorum. Daha 3 ay var nasıl olur bakalım . 24 haftalıkken 753 gramdı 🤗 sizin nasıl?
Perilisa Zeytin20 ben en son 21 haftalıkken gittim doktora yanlış hatırlamıyorsam 500 gr demişti doktor😁 şuan kaç oldu bilmiyorum ama 2 hafta sonra falan giderim tekrar hem kan uyuşmazlığı iğneside yaptırmam lazım
Zeytin20 Perilisa ay maşallah benim 20 haftalıkken 353 gramdı. Sizin maşallah o zaman 😍 benim de kontrol 31 Aralık.
Perilisa Papatya-Kokusu demek ki bu haftalarda çoğu kişide yaşanıyor ağrı 😬 ya benim aşırı mide yanmam oluyor gaviscon hiç işe yaramaz oldu 😣
Elifgoktug1 Perilisa 25+2 pelvik bölgede baskı ve ağrı oluyor bebeğim dönmüş yataktan kalkarken zorlaniyorum bacaklarımı katlasam ağrıyor uzatsam ağrıyor bel ağrım hat safhada bu hafta 😪🤦♀️ 48 ile Hamile kaldım 61 kiloyum suan🙈 birazda kilodan dolayı ağrılarım var sanırım bünye alışık değil kiloya🙈
Perilisa Elifgoktug1 ay benimde mi bebeğim döndü acaba ya 🌝 alt taraflarımda sertlik hissediyorum teknelerinde sırtıma doğru hissediyorum 😄 o zaman dönmüş sıpa
asellmom Perilisa 24+6 dayım 58 ile hamile kaldım 61 kiloyum şuan ya yediklerim bebeğe gidiyor yada şuana kadar hiç 58 in üstünü görmediğim için böyle yavaş ilerliyor. Bide rahim ağzı kısalığımız var onunla uğraşıyoruz
Perilisa asellmom kızzzzz napıyorsun en son ki posttan sonra görüşemedik😆 rahim ağzı kısalığı ne sorun yaratıyoe
asellmom Perilisa aslında ben çok aktifim sen yoksun 😅😅 erken doğum riski demek oluyor canım fitil kullanıyorum önlemek için işe yarıyor
Elifgoktug1 Perilisa dönmüş olabilir cnm tekmeler kaburga da mide de benimde dötünü çeviriyor bi sağa bi sola bazen elime geliyor minnak dötüsü😅
Papatya-Kokusu Perilisa bendede şişkinlik var sürekli su içsem mahvediyor ilaç kullanmadım daha onun için geçmiyoe cunku soda içince biraz rahatlatıyor sanki
Susamtanesi-1 27+3 üz kızım geliyor inşallah şimdilik bel ağrısı ve karında arada kasılma oluyor o da yorgunluktan oluyor