Deletedmom_1 Kızlar çayı çok seviyorum gebeliktede çoğu zararlı biliyorum ama günde 2-3 bardak içmeye çalışıyorum aranızda bu şekilde içip bi sıkıntı olan varmı 😒
Oznur35 Deletedmom_1 ben 👋 nabzım çok yüksekti 130 ları gördüm tansiyonum düşüyordu kardiyolojiye gittim taşikardi dedi çay kahve yasak
Ozlem2904 Deletedmom_1 dr um max 2 bardak demisti, malesef kanim sinirda. Demir hapini 2ye cikardi 🤦♀️
Minnakkurabiyeveannesi27 Deletedmom_1 valla kuzum bende öyle kahvaltı da 3 bardak akşam yemekten sonra da iki bardak içiyorum Ama aynı zamanda sütümü felan da tukettigim için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum 🙄 Birde eğer kaçak çay tuketmiyorsaniz zararlı değil bence
denizvebulut Deletedmom_1 doktorum açık ve limonlu olmak kaydıyla icebilirsin dedi. Bende günde 3-4 bardak içiyorum.
Deletedmom_1 Minnakkurabiyeveannesi27 ben sabahları aç karnıma bir yemek kaşığı doğal kendi yaptığımız pekmezden içiyorum sütümüde içiyorum arada öyle dengelerim diyorum 😅
Nnurdan Deletedmom_1 ben herzamanki gibi rütin içmeye devam ediyorum ama benimde kanım düşük çıkıyor hatta son kontrolde hapımı 2 ye çıkardı aslında içmemek lazım cnm
kendincebirii Deletedmom_1 bana doktorum çay içebilirsin dedi o yüzden günde 3-4 bardak içiyorum inşallah bir zararı olmaz 😊