berilkus SumeyyeSultan kids’teki kaos burda yok Hep minnoş hamileler var 😂 ayyy sizi neler bekliyor neler hamile annelerimiz
Bebiscann berilkus kidsin linçleri meşhur olmuş valla lohusalar, kaynana derdi çekenler, bebesine sinirlenenler orda terapi yapıyorlar, kum torbası gibi uygulama Allah etmiye kidse bişey olursa hepsinin evinde cıngar çıkar🤭🤭
berilkus birprensesvebirprensannesi Ortalık karıştı valla 😂 bir an dedim forumu cimere mi bildirdiler acaba
Bebiscann Asyaayaz1 kız burda hep bahsettiler kidste linç var hep diye bu analar niye bu kadar sinirli diye bende bi bakam dedim, bir kişi hak verdi sadece bana 🤣diğerleri beddua vurdu, bir sürü laf saydılar en son kapandı 🤭🤭😂
Mom54544 Asyaayaz1 verdik ellerine resmen kızı ben yazamadım şahsen bebe koca derken koca olmasa bebe ayağıma alır sallarken verirdim de cevap koca vardı hararetlice oturup yazamadım ya ona yanıyorum 😂😂
Aag06 Bebiscann haahhahaaahaha cocuk seni ya 28 yasina gelmis 3 cocuk anasi ben ortaya laf atiyorum sende tutup pesine dusuyorsun puh sana nasil anasin sen yaaa ayi ayip cocuk cocuk hareketler falan hic yakistiramadim size 😂