Buketylz944 Hastane çantamı hazırlamaya başlayacağım 33 haftalık olduk… kilitli poşet mi kullandınız yoksa valiz düzenleyiciler var hurç gibi hangisi daha kullanışlı oluyor sizin tercihiniz neydi tecrübeli annelere soruyorum 🥰
Serpil-Harun21 Buketylz944 hu Gibi olan valiz düzenleyici almıştım altılı en büyüğüne pijamalarım terliğimi tülbentimi hırkamı koymuştum küçüklere bebeğin eşyasını falsn
bykarakan Buketylz944 ben aldığım kıyafetlerin bazen bantlı poşetleri oluyodu onlara koydum biberon emzik gibileri de küçük valiz düzenleyiciye poşetleri hastanede kullanp attık
mercimek_findik Buketylz944 ben tül den yapılmış keseler var ya onlardan almıştım her keseye bir takım koymuştum. Keselerime de nazar boncuklu iğne takmıştım
mer06 Buketylz944 kilitli poşet çok rahat oldu ben öyle yaptım. İçinde ne var gözüküyor o açıdan çok kullanışlı. Bide kullanılmayan eşyaları temizce eve getirdim oda rahatlık oldu tavsiye ederim👍🏻❤️
Aybam Buketylz944 ben kilitli poşet kullandım gayette iyi diğerine gerek yok Migros’tan almıştım çokta düzenli duruyor valizde
2melekannesi_ Buketylz944 ben valiz düzenliyici kullandım doğum sonrası da anne bebek çantası için bebeğin eşyalarını organize ederim diye düşünerek 🥰