Rainbow0126 Biberon ve emziği ilk kes yıkayacağım deterjan öneriniz nedir kullanımdan sonra temziliği için temizleme fırçası almalı mıyız? Bu fırçaların bazıları 100-200 arası bazıları 10-15 lira aradaki fark nedir ? Bilgi verirseniz çok sevinirim
prensesannesiiiiii Rainbow0126 deterjanla mı yıkayacaksınız? Ben suda kaynatım mikrobu ölsün diye o kadar deterjan koymadım
deletedmom87894 Rainbow0126 detarjn konusunda bisürü marka var gerçekten bende kararsız kaldım Uni baby aldımm temizleme fırçasınada çok önem vermedim açıkcası hepsi aynı işlevde bimden 5 tl almıştım
Susamismom Rainbow0126 dün yıkadım sıcak suya green clean biberon emzik temizliyecisi döktüm . Biberonun icini ve gögüs pompasının icini fırcayla köpürttüm . Sonra sıcak suyla duruladım kaynamış su döküp beklettim bir süre .
Rmelikee Rainbow0126 siveno al canim deterjan sampuan biberon emzik temizleyici hepsini siveno aldim icerigi tertemiz
Rainbow0126 prensesannesiiiiii kokusuz bebek deterjanlarıyla yıkanması gerekiyormuş özellikle biberonların. İlk seferde çok fark etmiyordur gerçi ama
Rainbow0126 deletedmom87894 siveno green clean gibi markalara baktım. Ay çok mu pimpirikliyim çamaşır deterjanı almakta da çok zorlanmıştım dalangranül almıştım 1 ay deterjan araştırıp
bykarakan Rainbow0126 ilk defa suda kaynattım şimdi ikisinide kullanıyoruz uni baby nın emzik biberon deterjanı nı biraz tencereye üzerine su biberıb emzikleri atıp kaynatıyorum sonrada duruluyorum