prensesannesiiiiii inciirem doktorunuz verdiyse sorun olmaz ben başından beri kullanıyorum 34 olcaz hala devam ediyorum
zeynnn5441 inciirem Bende gebeligimin basindan beri içiyorum 32. Haftaya kadar kullanacaksın dedi doktor.
Hayalis inciirem gebe misiniz ? Ve ne için kullanıyorsanız önemli olan bu. Gebe iseniz ve doktorunuz verdiyse kan tahlil sonucunuza göre vermiştir zaten içiniz rahat olsun . Ama yok siz kendi kendinize aliyorsaniz çok masum gibi görünse de kan sulandırıcı haplar bile gereksiz kullanımda tehlikeli durumlar oluşturabilir .
inciirem prensesannesiiiiii zeynnn5441 Hayalis 27 haftalık gebeyim. Ya şöyle oldu ben kendi isteğimle d dimer baktırmıştım 1.11 çıktı doktorum gebelikte yükselebilir normal dedi ama içim rahat etmedi. Sonra doktoruma ben önerdim kullanıym mı diye istersen kullan dedi o yüzden tam emin olamadım
prensesannesiiiiii inciirem benim bir kürtajım oldu daha önce bana o yüzden verdi doktorum dahada devam ediyorm ama sizin bilemem canım
inciirem tgba-17 ya benim doktorum sanırım baya rahat. Tiroid 3.48 çıktı ilaç kullanmaya gerek yok dedi d dimer 1.11 çıktı gene sıkıntı yok dedi ben anlamadım😒
Serdem304 Bana da verdi doktor, ikiz gebelikti ilk haftalarda birini kaybettikten sonra kullanmamı istedi bulantilardan fzla kullanamiyorm dedim, haftada bir de kullansan kafi dedi