Cansuada24 Filiz29 kuzum bol bol limonlu su mandalina portakal yedim ıhlamur limon bal ve aşırı su ictim inan artık sudan migdem bulandı cok agrım oldugunda parol ictim ki bişeye yaramdı parol ama cok şükür böyle atlattım cok gecmiş olsun sanada yemeden sakın kesme kendini zorla ye
melekkizim_00 Filiz29 günde 4 litreye yakın su vitamin ilaçları d vitamini, bol meyve , tahinnpekmez yumurta, kaşar , pekmez taze sıkılmış meyve suları 🙏🏼
Tuncer_bebek Filiz29 doktoruna danış oksapar ya da enox iğne veriyorlar 1 ay kullanman gerekebilir kan pıhtı atışını engellemek için bol bol C vitamini ve sarmısakla ilgili her çorba
Ozgu01 covidin 3.günündeyim sadece burun akıntısı ve halsizlik var .C vitamini takviyesi alıyorum hepsi o kadar .3. Biontech aşımı da yakın zamanda olmuştum
Gggll Bende 2. Koronamı oldum ılk 3 aylık hamıleydım sımdı 6 aylık hamıleyım esım bugun poztıf cıktı bendede hafıf halsızlık var bebegıme bısey olur dıe cok korkuoyorum ☹️ama ışkonde bol bol c vıtamını almıstım sende ole yap canım bol su ıc guzelde dınlen ıns kurtuluruz ☹️
Filiz29 Benimde çok ağrım oluyo malesefki çokta terliyorum diger belirtilerinde çoğu var inşallah geçer 😔
Eceedemir Filiz29 Tek aşılıydım ben 26 haftalık falandim sanırsam yakalandigim da bende sadece tat koku kaybim gitmişti 2 güne geri gelmisti onun harici ağrım bişeyim olmamıştı meyve tükettim bol bol, inşallah senin de kolay bir şekilde geçer çok geçmiş olsun ❤️
elifanne7 Filiz29 Ben Baya kemik agrısı yorgunluk ve bulantı baş agrısı ile atlattım 1 ay oldu kemik agrılarım geçmedi. Ama bebekte su fazlalıgı oldu neden bilmiyorum