Cansudkmts DuaElf ben börek sarıp koydum birde sarma sardım koydum ne olur ne olmaz diye 🙈 gerçi pandemi gala devam ediyor bebek için sakıncalı ama yinede gelen birileri olur diye ne olur me olmaz kodum 😁
deletedmom87894 DuaElf sigara böreği elmalı hindistan cevizli kurabiye lahana sarması nohut fasülye barbunya haşlayıp koyabilirsiniz
kahvesever__ DuaElf lahana sarması yaprak sarması poça börek mantı bunları yapıp koymayı düşünüyorum doğumuma yakın inşallah 🙏
MerveeD Cansudkmts sarma guzel olmuyor ama ya daha once yaptınız mı bılmıyorum ama hc tavsiye etmiyorum taze sarılınca daha guzel oluyor aslında
DuaElf Cansudkmts pandemi yüzünden bende kararsızım gelen giden olmasın diyorum ama insanlara gelme diyemiceğimiz için yinede gelen olabilir diye hazırlık yapmak istiyorum. Yada diyorum gelen olsada sadece çay çerez mi veririm ayıp mı olur
DuaElf MerveeD yemeklik annem bikaç çeşit attı dondurucusuna ondan alıyorum sağolsun. Ben daha çok bebek görmeyene gelen için düşünüyorum yapsam mı yapmasam mı diye. Malum pandemi var gelmese kimse daha iyi 😅
Cansudkmts MerveeD daha önce yapıp koymuştum öyle koku filanda yoktu tabi buzlugun kokusu geçmemişti tap taze duruyordur aslında senelerdir annemler hep buzluga koyarlar 🙈
DuaElf deletedmom87894 lahana sarması çok severim hiç buzluğa koymadım. Tadında değişiklik oluyo mu çıkınca
DuaElf kahvesever__ maşallah 😀 ben 32.haftadayım hiç enerjim yok bunları yapmaya nasıl yapıcam bilmiyorum 😅
MerveeD Cansudkmts yok koku acısından degıl pişiriken ortadan kırılıyor sarıldığında ki gbı tat olmuyor belkı de bız begenmıyoruz herkesın damak zevki farklı tabı afiyetle yıyım inşallah 😍
Clementinee DuaElf yaprak sarması , biber dolması , mantı , közlenmiş patlıcan ve kapya biber , açma poğaça , sigara böreği falan 😅 Annanem annem yengem sağolsun
DuaElf Clementinee ayy ne kadar şanslısınız maşallah 😊 köz patlıcan ve biberide buzluğa mı koyuyorsunuz? Konserve yapıyoruz biz ama buzlukta da oluyosa daha iyi olur
Fatosduzgun55 DuaElf neden diyemiyorsunuz? Bence demelisiniz sonra dan vah demenin bir anlamı yok😔 üzgünüm ama şansa bırakılıcak bir durum degıl bence ben herkese dedim gelmek ısteyenler saolsun gelmıs kadar olurlar dıye. Evde 2 yasında oglum var ben logusa olucam e bebekde var Allah korusun bısey olsa naparım😭 daha gecen burda yenı dogan hemsıre bır arkadas yazmısdı 7 gunluk bebegı kaybettık dıye. Annenın vıcdan azabını anlatmısdı. Bence bırakın mıllet gelırse ne ıkram ederım demeyı. Herseyı gectım gelen de ıkram beklemesın logusa kadından bır zahmet
MerveeD DuaElf bende aynı düşüncedeyım umarım kımse gelmez gelseler bıle dıger odaya alacagım kendı yattgımız odaya almayacağım yanı baksınlar hemen salona gecsın ler annem ıle kayınvalıdem olur yanımda zaten onlarda salonda otururlar mısafr mecburen oraya gecer 😄😄
deletedmom87894 DuaElf vallahi ben yaprak sarmasıda lahanayıda koyuyorum canım yeni sarılmış gibi oluyor ama sadece içini az bişey kavuruyorum pirinçler kırılmasın sınra diye
biruykusuzanne DuaElf hayır olmuyo biz yıllardır öyle yapıyoruz çok çok sarıp buzluğa atıyoruz ama suyuna dikkat et çünkü buzu eriyince lapa olmasın
DuaElf MerveeD evet mantıklı. Benim kızım doğduğunda eltilerim nefes aldırmamıştı sabah akşam bendelerdi bide emzirmek için yatak odasına geçerdim gelir tepemde beklerlerdi. Şimdi yine aynı olmaz umarım
papatya-123 Ben kendimi mi düşüneyim misafiri mi 😝 Yemeğe zaten uğraşamam ama pandemi olmasa bile az beklesinler canıımmm sormadan gelen olmaz benim çevremde sorarlarsa da müsait değiliz şimdi daha sonra bekleriz dedim mi tamaaam
sumeyyearas DuaElf Nefis yemek tariflerinden kumru poğaça pişirip koycam daha minik şekilde ama Çizkek borcama yapıp dilim şeklinde kesip dondurcam Sarma kötü olur diyorlar pişmesi sonradan zor oluyormuş ama gene de yapmayı düşünüyorum o an kim yapacak gelene gidene sonuçta . İçli köfte yapmak istiyorum bir de 50 tane falan gelene hemen çıkartmak için. Mozaik pasta zaten kolay yap at hemen Baklava yapabilirsen tepsiyle koy pişirmeden sonra pişir şerbetle hiçbir şey olmuyor gene güzel oluyor . Sigara böreği sar at
kahvesever__ sumeyyearas yaprak sarması kötü olmuyor canım istediğin kadar sarıp koy çok bekletmedin sürece bir şey olmaz pişirmeden 2.3 saat önceden çıkar yumuşasın buzu sonra pişir aynı yeni sarmış gibi oluyor