kahvesever__ Melikeuyar ben test yapmadan önce agrı kesici içmiştim üst üste 2 tane hamile olduğumu bilmiyordum
MerveeD Melikeuyar idrar enfeksiyonu için 7 gun antibiyotik kullandım 2 hafta sonra 1 bucuk aylık hamile oldugumu öğrendim
vgc Evet kullanmıştım ağrı kesici, soğuk algınlığı ilacı ve antibiyotik kullandım. Çok sık hasta olan biri değilim ama hamilr kaldığım ay yatak döşek hasta oldum 😂
Melikeuyar vgc aynı bende öyle çocuk dusunuyruz diye 1 sene ilaç kullanmadım ama hamile olduğum ay kullanmadığım ilaç kalmamis 😄
Melikeuyar MerveeD 1 kutuyu bitirdiniz o zaman demi ben çok korkyrm ya ağlıyorum ilaç içtim bsey olcak diye
Melikeuyar Bende hamile olduğumu bilmiyordum endeskopi oldum allhtan canlı oldum narkoz aadim ama 2 ayrı antibitik içtim 6 7 tane bide mide koruyucu ictim
MerveeD Melikeuyar hayır bır kutu degıl Dı gunluk 1 tane ıcmıstım 7 gun ıctım yanj cok sukur bır sıkıntı olmadı hamıle oldugumu bilmiyordum
vgc Melikeuyar ben ilaç iğne mr ne varsa o 1 haftalık yumurtlama dönemine sığdırdım. Şimdilik gebeliğimde bir sıkıntı yok inşallah bu şekilde devam eder🙏🙏