Tgcycl Kızlar 11+3uz beni gören yüzün parlıyor guzellesmissin kesin erkek diyor. Böyle bir sey var mı acaba erkek anneleri siz nasildiniz 😃
Nebyaa Tgcycl bana da herkes guzellestin sen diyolar cinsiyet belli bile değilken guzellestin sen erkek olacak diyorlardı
Sancarefeem Tgcycl ben kızımda güzelleştim gerçekten ama oğlumda çok kötü anlatamıyorum 🙈 ama kişiye göre hamileliğe göre bence o
Tgcycl RumeysaNur34 ya ben de kız bebek cok istiyorum ilk haftalarimda rüyamda kız bebek gördüm ama işte gören erkek bence diyo 😃😃
RumeysaNur34 Tgcycl banada öyle dediler cinsiyet belli olmadan önce ama kızım olacak işte inanma öyle şeylere canım 😊
isimsizhesap Tgcycl bence tam tersi kızı olan güzelleşiyor ruh gibi geziyorum hamile kaldığımdan beri solgun solgun bi çirkinlik geldi 🥺
Zambak55 Tgcycl yo ben aynıyım 17. Haftadayım hiç bi değişiklik yok erkek 😁😁 erkek kız bizim sonuçta rabbim hayırlısını versin 🙏
Durubebegim Tgcycl ben kızımda çok güzelleştim tenim parlıyor özellikle saçlarım çok hoşuma gidiyor erkek çocuklarında saçlarım hep döküldü yüzüm hep sivilceliydi 😏
deletedmom87894 Tgcycl alakası yok vallahi canım yüzüm resmen bozuldu sivilcelendi pul pul dökülüyor aşırı kurudu ama erkek bebek bekliyorum😂