mirayveannesiii Kızlar iki sefer rüyamda çocuğumu gördüm, iki seferde kızdı. Annelerin rüyasında çıktığı genelde doğru diyorlar sizce? Yada var mı rüyasında görüp çıkan😂
AdenEva mirayveannesiii neredeyse 30 haftalık hamileyim ( cinsiyet belli değil ) bugüne kadar heppp rüyamda kız gördüm. Annem eşim teyzelerim babam akrabalarım da benim kızım olduğunu görmüşler. Hatta ben hamile olduğumu bilmiyoken rüyamda gördüm kıza hamileyim diye. 3-4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama şimdi de rüyamda erkek görmeye başladım hayırlısı hangisiyse o olsun herşeyden önce sağlıklı olması önemli tabi ama kız fikrine çok alışmıştım 😂 böyle iki cinsiyette de rüya görenlerin bebeği ne oluyor acaba 😂
sevgitekes AdenEva aklıma takılan cinsiyeti neden belli değil 🤷♂️ gerçekten çok merak ettim süpriz olsun diye mi
mirayveannesiii AdenEva Ben sandım kendini gizliyor ablamda 28 de kız öğrenmişti sen kendin sürpriz istiyormuşsun😂
mirayveannesiii caghan_annesi Hayırlı evlat olsun da önemli değil sadece böyle bir şey oluyor mu merake ttim😂😂
Eceedemir mirayveannesiii Ben 3 kere rüyam da erkek çocuk doğurduğumu gördüm ama kız çocuğum olucak tersi de olabilir 😂
euphoria123 mirayveannesiii benim tam tersi çıktı tabi şimdilik eltimin de aynı şekilde tam tersi çıkmıştı ☺️
Sedaa06_ mirayveannesiii kuzum ben iki cocugumun da cinsiyetini ogrenmeden 1 gun once ruyamda gördüm ve kizim olacak oglum olacak diyerek gittim hepsindede bildim 😁 hatta ilk kızımı ruyamda gördüğümde kendi bebekligimi emziriyordum ben kopyam doğmuştu 😁😁
Fatmanur123nrt mirayveannesiii valla bende rüyamda bebek gördüm ama cinsiyetine göremedim çok tatlı bi bebekti bembeyazdı bulutların içinde gördüm o bebeğin aynısı şu an karşımda uyuyor minik kızım inşallah doğrudur sizinde