seyy06 Merhaba, doğum yaklaştıkça korku ve heyecan basıyor beni. Normal doğumdan korkuyorum yapamam gibime geliyor. Sezeryan da belden yapılan iğneden çok korkuyorum. Tamamen bayıltılarak sezeryan doğum yapılıyor mu acaba
gamzeozer16 seyy06 evet ben komple bayıldım oldum 3 sene önce ☺️ Korkmanıza gerek yok bebeğinizi kucagınıza alacagınızı hayal edince korkularınız gidiyor. Tabiki ağrısız olan yok ama oda geciyor ☺️ Hoş ben 15 güne anca toparlanmıştım 🌼
Papatya-Kokusu seyy06 ben mecburi genel oldum inan o daha korkutucu tamamen uyuyorsun hiçbirşeyden haberin yok spinal istiyorum bu sefer
Tugba081 seyy06 kac haftaliksin bende ayni sekilde korkuyorum anlattiklarindan ama uyanirken sacmalamaktanda korkuyrm vede feci ağrıyla uyanildigi söyleniyo her açıdan korku dolu geliyo bana iki doğum yaptim normal oldu ama bunda ikinci doğumda yapilan bi yanlıştan ötürü sezeryan olcak mecburi
Elifgoktug1 seyy06 genel anestezi diyorsunuz hiç tavsiye etmem direk ağrıyla kalkıyorsunuz zor oluyor maalesef spinal tavsiye ederim onun yerine
alparslanannesii1661 Ben 2 güne toparlandim uyandirdilsr beni iste oyle bi uyumusum ki zorla vuruyolar uyan diye baya uyumuştum 😂😂 genel oldum bebekte son anda gelisen bi durum oldugu icin
seyy06 alparslanannesii1661 bebeğin doğum anını da görmek istiyorum ama nedense o belden yapılan iğne beni çok korkutuyor 😊
Patmem 2 gebeligimde de genel anestezi oldum çok memnun kaldım elhamdülillah bir sorun yaşamadım ama genel bayilacaksan sakın ağlayarak girme yoksa ciğerlerin 3 4 gün feci sekilde ağrıyor birde sade kahve icebilirsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
seyy06 Tugba081 şuan 33+5 hamileyim, siz yine deneyimlisiniz ne güzel, benim ilk doğumum olacak kısmetse. Hergün düşünmeden edemiyorum nasıl olacak diye☺️
Sedaa06_ seyy06 o belden igneyi iki kere oldum kuzum inan bana hissetmiyosun bile bunlari düşünüp kendini korkutma o esnada Rabbim veriyor kolaylığını
Papatya-Kokusu seyy06 Ya bilmiyorum beni ayıltmaları zor oldu mu bebeğimden 20 dk sonra ben cıkmısım bilincim de yerindeysi ama o bayıltılma bir anda göz kararması ve ne olacağını bilmemek uyanacakmıyım düşüncesi korkutucu gelmişti bana 😊
Asminim77 Elifgoktug1 spinal bende istiyorum ama o iğne beni korkutuyor yanlış yapılırsa felç kalma durumu varmış 🤦♀️ İnşallah sorunsuz atlatırız
Elifgoktug1 seyy06 bide genel anestezi bebeğe de geçti benim ilk gece bebeğim sabaha kadar agladi sabahta aşırı şekilde kustu anesteziyi attı şükür kusunca ama etkileniyor bebekler maalesef.
Elifgoktug1 Asminim77 hayır cnm öyle şey olur mu anestezi uzmanlari bosa okumuyor o kadar sene ben daha duymadim felç kalani🤷♀️ genelde uyanamama riski var ama narkoz herkes kaldiramiyor mesela 🤷♀️ bende uyanamazsam diye aşırı korktum acikcasi🙈
kadifemsii seyy06 belden yapılan iğneden korkmayın ben o şekilde sezeryana alındım tabiki herkesin acı eşiği farklıdır ama ben pek bir ağrı hissetmedim . Uyuşmamışım zaten sonrasında genel aldım yani mümkün
neboss_79can Ben ilk doğumumu panık atak olduğu için tamamen bayıltıldım ama en rahatı diyebilirim doğumdan sonra 2 hafta sürdü ayağa kalkmam oda normal bence ama agrım falan hiç olmadı 2.doğumumda inşallah öyle olucak