Gamze45 21 yaşındayım ilk bebeğim oğlum olucak inşaAllah ama 2 ay önce kafası yerleşti ve şuan 34+2yim ama bebeğim ise 36-37 haftalık görünüyor şeker vb birşeyler yok çok şükür ama ne yapacağımı bilmiyorum normalde tam olarak ne zaman Doğum yapacağımı bile bilmiyorum doktorum da eylul 19 diyor hala bana biraz fikir verirmisiniz şimdiden teşekkürler
BraTurgut Doktor aynı şeyi banada söyledi 35 haftalığız bizde 2 hafta önde maşallah dedi kilosu 2.500 aslında çok değil ama anlayamadım sormadım da doğum 14 eylül gözükmekte ama
Minikkusum BraTurgut 34 haftada doktorum bebegin kilosunu 2500 dedi bana ileri geri bisey soylemedi. Doktorlara ve ultrasona göre kilo terimleri farkli sanirsam
Semakacan BraTurgut benim 33 haftada 2500dü doktorum 35le uyumlu dedi canım bi yanlışlık var bu işte 😀
Gamze45 BraTurgut başından bakıyor doktor bana pazartesi öyle söyledi kilosu normal dedi erken doğum da olabilir ama gene de eylul 15 gibi kesin olsun diyor
Gamze45 Hayırlısı inşaAllah. Rabbim sağ salim kavuşmamızı nasip etsin artık sonlara doğru yaklaşıyoruz ya daha da merak ediyoruz tek korkum çok geç kalmamak
BraTurgut Semakacan banada öyle geliyor ama o an soramadım bebeğin kilosu iri şeker varmı dedi hemen kilolu olduğunu düşünmüyorum çünkü çok fazla birşey tüketemiyorum