Esra___ Kızlar 20. Haftadan beri bu yeşil akıntı peşimi bırakmıyor 26. Haftaya kadar 2 defa cleosin krem kullandım ilaç bitiyor 1 hafta sonra tekrar başlıyor 😔 çözüm bulabilen var mı o kadar dikkat ediyorum yok yine oluyor yine oluyor 😔
SerapTadelenTtnc Esra___ bakteri olabilir idrarda bende de yeşil akıntı vardı doktorum antibiyotik başladı ayrıca bakteri vardı ilaçtan sonra idrar kültürüne baktı temizlenmiş
Neslisahhh Esra___ ben 21. Hafta içindeyim. Son bi haftadır bende de öyle bi durum oluştu. Her gün bi kaç kez sirkeli su ile temizliyorum genital bölgemi. Çok işe yaradı. Siz de deneyin eğer denemediyseniz.
Bskrt Esra___ antibiyotik kullanmanız gerek doktorunz vermedi mi? Akıntı kremle tedavi edilmez İhmal etmeyin çünkü rahim ağzını yumuşatıp erken doğuma neden oluyor enfeksiyonlu akıntı
Sdkk Esra___ idrar yolu enfeksiyonu olabilir benim 39.haftaya girdik hala geçmedi 15 gün hastanede yattım sonra antibiyotik tedavisi uygulandı hatta kültür testi yapıldı onda temiz çıktı umarım sizinkide boyle bir durum değildir dr a gitmelisiniz
Esra___ SerapTadelenTtnc Cnmm idrar yolu için de kullandım hem de hafif bi enfeksiyon var dedi Dr sonrasında tahlil yaptırdım bişey yoktu 1 hafta geçiyor tekrar başlıyor 😔
Esra___ Neslisahhh deniyim Cnmm sinirim bozuluyor artık bi de erken doğumu tetikliyor diyorlar ya çok korkuyorum
Esra___ Bskrt Cnmm cleosin krem antibiyotik zaten 1 ayda 2 defa kullanmak zorunda kaldım ilaç bitiyor yine başlıyor
Smrk Doktorunuza gidin büyük ihtimal antibiyotik yazacaktır. Kremle dışarıdan müdahale oluyor sadece antibiyotik içerden atıyor enfeksiyonu
Esra___ Smrk gynoflor fitil kullan demişti krem sonrası krem pazartesi bitti bugün akşam başladım inş geçer 😔
Neslisahhh Esra___ canım tuvaletin gelince hiç bekletme hemen tuvaletini yap. Sirkeli ya da batikonlu su ile her gün bi kaç kez temizle. O bölgen hiç ıslak kalmasın kuru kalsın hep. Çamaşırını sık sık değiştir ve ütüle. Bol su iç. Ben bi kaç gündür boool boool yoğurt yiyip kefir içiyorum. Bunları yapınca geçti gibi. Sana da iyi gelir inşAllah.
Bskrt Esra___ ama kremle değil ilaçla tedavi edilmeli Hapla yani, kremin etki ettiği alan akıntının çıkış kısmı. Hap kullandığınızda oluştuğu yerden itbaren kurutacak
Bskrt Esra___ şekerli şeyler yemeyin Bol yoğurt yiyin kefir için ve su tabiki Probiyotik iyi geliyor enfeksiyona Şekerli şeyler de çoğaltıyor
Neslisahhh Esra___ canım o fitili sürekli kullanma. Rahim ağzını yumuşatıyor. Allah korusun erken doğuma sebebiyet verebilir. Eğer ki fitilden sonra geçmediyse doktora görünmek daha iyi olur.
Esra___ Bskrt tatlı normalde pek yemem birkaç gündür biraz kaçırdım onun dışındaki kefir hiç içmedim ama bol su içiyorum yoğurt da yiyorum tşkkr ederim Cnmm biraz daha dikkat edeyim
Esra___ Sdkk hafif bi idrar yolu enfeksiyonum vardı zaten onun için de kullandım tahlilde çıkmadı şuan yine tekrarladı pazartesi tekrar gideyim
Fatmayusuf Bn 8 aylık hamileyım hep basından beri bu yesıl akntıyla ugrastm fitil sirkeli su ilaç bol su içmek hepsını yaptım bir hafta iyiyse diğer hafta muhakkak yine baslıyodu ayda bir idrar kültürü veriıyorum sonuc hep temz ckıyor sukur ama akntı hep devam ediyo suan sadece fitil kullanıyorum coğu hamile bayanda bu sorun var sanırım