erdem_agah Elfidaa çayını evinde yap iç kahveni evinde yap iç sinemaya gitme evinde izle nolcak çocuklar evde koşsun oynasın dışarda eglenmesinler nolacak… 🤦 Kendilerine bu hayatı reva görüyorlar. Ama cahil insanlar yüzünden ülkedeki diger insanlar da onlarin layık olduğu hayatı yaşıyor. Bu bir kul hakkı ve Allah bunun da hesabini soracak…
rabiamustafa Evlatlarim2 yaw bırak arkadaşım tartışma laf yarıştırılmaz bunlarla parası olan gezsin tozsun kimin canı nerde istiyosa yesin içsin millet ekmek peşinde bizde villalarda yaşamıyoruz bak benim evimde doğalgazım yok soba yakıyorum çok şükür aç deil açıkta deiliz demeye getiriyoruz durum bu vaziyet bu şükür etmekten başka yapçak bişyimiz yok şuan onu diyoruz bir dokun bin ah işittik biz tartışıyoruz kimin ruhu duyuyo bizi takıyolarda 10binmi yapçaklar yok ama milletimiz kavgacı işte naparsın😠
rabiamustafa Elfidaa yaşasın REİSİM varsın sarayda yaşasın yakışır ona ne yapsa 😁yok yani böyle bişymi diyelim bekliyosun anlamıyorumki siyaset yapmadık burda parası olan yesin içsin arkadaş nedeyim yaa😁
Deletedmom15262 rabiamustafa mesele zaten önce parası olmayan gariban halkını düşünmek, suriyeli afganlı yiyor, bu ülkede olan bizim vatandaşa oluyor. yağ kalmamış durumda zamlar başını almış, benim durumum var banane demek çok yanlış düşünce yazık bu zihniyetlere vahh vahh 🤷🏼♀️
mercimeginannesiiii rabiamustafa Yalnız seninde paran yok kbaba parası yiyerek asalak hayatı yaşıyorsun 🤣 Gelmiş burada alnının teriyle çalışıp emeğinin karşılığını alamayan insanlara laf ebeliği yapıyorsun. Çok rezilsin gerçekten 🤮 Ayrıca o kahveye 20 lira veren insanların bir ağız tadı var senin gibi 20 liraya iki paket Türk kahvesi içmiyorlar. O kahveden almaya kalksan totonda don kalmaz. 🤣
Mavistez tugbadugan0000 bunada şükür diyenler 5lt teneke yağı 50liraya falan aliyorsunuzda bizimmi haberimiz yok heey uyanın. o parayı alıp kira odeyen marketini yapan çocuklarının gönlünü yapabilen okutabilen hergun cebine harçlık koyabilen temizlik malzemesini yiyeceği gıdayı eksiksiz alabilen varsa gelsin yöntemi bizede anlatsın.
Serdem304 tugbadugan0000 hiçbir şey degismicek hatta daha kötü olacak fiyatlardaki artış durdurulamiyor cnku üretim YOK. tarım bölgesindeyim en önemli gıdaların yüzde 60 i buralardan karşılanıyor arpa buğday mercimek misir.. ekemiyorlar ekebilen de gübre atamıyor, su yok yağmur yok benzin fiyatı ortada, destek yok. Önümüzdeki sene büyük gıda skntisi çekeceğiz.
Ecemm33 tugbadugan0000 altı delik bi kova gibi dolduruyorlar ama boş Bi yağın fiyatı 150 200 Krediler yüksek ev almak imkansız 2.5 TL olmuş ekmek bunlar tabi asgari ücret 2800 TL iken böyle oldu şimdi gelenek olan zamları düşünemiyorum
Serdem304 Şu devamlı şükredelim diyenlerin kafasini çözemedim. Kardeşim rahat rahat yiyemiyoruz içemiyoruz, ısınamıyoruz, gezemiyoruz, rahat kafa ile yatamıyoruz.. Ölmedigimize mi şükredelim hayret bişi.!
-Arya- @NaimeYilmaz @Fasulyeninannesi1 @Evlatlarim2 lütfen şuna haddini bildirin, ben küfür edip tartışmak istemiyorum
-Arya- Evlatlarim2 Size herşey müstehak koyun sürüsü, hepsini hakediyorsunuz! Yakında ekmeğe bile muhtaç kalacaksınız haberiniz yok.
rabiamustafa Deletedmom15262 sen hayırdır ya ne akıl alması muhatap olma ozaman sana bişy diyen oldumuda yazıyosun tehdite bak hele aklımı alırmış altıma işedim korkudan şuan 😠
ikiprensesannesiii tugbadugan0000 fiyatlar da artacak yılbaşından sonra hiçbir fark olmayacak daha kötü duruma geleceğiz. Eskiden parası olan alabiliyordu parası olmayan alamıyordu. Şimdi parası olan da alamıyor artık.