miniksen gebelikte triotim 4.99 çıktı önceden var mıydı bilmiyorum doktorum zeka geriliğine sebep olabilir dikkat et dedi cok korktum
gamzosgamzos miniksen sadece bunumu dedi dahiliye doktoruna sevk etmedimi 2.gebeligim ve ilk gebeligimdede bu gebeliğimdede troid sorunum oldu aylık dahiliye doktoruna gidiyorum tahlil yapıp ona göre ilaç dozlarımı ayarlıyor
Polenpolen52 miniksen ay canım benımde yuksektı hıcte doktor gerılık falan demedı, ılac verdı ıkıncı ayım 1.40 a dusmus bıle, ılacını kullan duzelır
ruha Açken ve tokken kan verdiğinde farklı çıkabiliyor, açken olan esas alınmalı. Bende de tok iken öyle çıktı, bugün açken 2 küsür. Yarın tekrar doktora göstericem sonuçları, umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız🦋
Gamzergn Bende 8 küsürdü canım buraya yazdım bana çok yardımcı oldular kürtaj dedi doktor ama ben başka bi doktora daha gittim tiroit ilacı kullandım 2 günde düştü ama düşük riskimden dolayı 13 aralık da bebeğimi kaybettim.. kalbi durmuş meleğimin. O yüzden hiç kafana takma bu durumu hemen düşüyor
ozgese-s Ben de 7.haftamdan beri ilaç kullanıyorum 29.haftamdayım bazen düşüyo bazen yükseliyor ama zeka geriliğinden bahsetmedi doktorum
Gokce57 miniksen benimde dün kontrolüm vardı 6.3 cıktı malesef endokrin bölümüne yönlendirdi doktor ilaç yazdılar kullanmaya başladım umarım düşer 🤲
Ebru1234- miniksen benim hiçbir sorun yoktu değerler güzeldi 16 haftamda 3.5 çıktı ilaç verdi ve endokrine sevk etti bir ay kullandım değerlerim düzelmiş doğuma kadar kullan dedi . Zaman kaybetmeden endokrin doktoruna git
Vldnshn1 miniksen Lütfen doktorların her dediğini kafanıza takmayın andı doktorlar aşırı negatif oldukları için kötüyü çat diye söylüyorlar benim de yüksek 4.7 çıktı doktorum asla böyle şeyler söylemedi ilaç verdi buna başla ve dahiliye gözük dedi bu kadar.