irem_nur20 Bugün c life macun 11. Gün hala bişey yok yumurtlama günüm belli değil çünkü bir senelik evliyim beklemedeyim üç dört aydır bebek istemeye başladık
Beyzanurecer irem_nur20 üç kavanoz kullandım işe yaramadı aksine adetlerim hep gecikiyordu. Tüp bebek ile hamile kaldım.🌸
SevimnurBaaran irem_nur20 iki gebeliligimdede kullandım. Adet bitiminden sonra yumurta akı gibi akıntın oldugu zaman macun yemeyi bırakıyorsun. Ben ovulasyon testi kullanmıştım aynı zamanda
Sksksksks irem_nur20 ben adetlerim ıcın ınofolıc combı kullanmıstım canım 3 ay adetım duzene bınmıstı ama gebelık olusmadı kılo vermek onemlıymıs bunda sımdıde dıyetısyene gitmeyi dusunuyorum
Esra-2015 irem_nur20 bende de polikistik över var ben de 8 ay tedavi gördüm hamile kalamadım sonrasında doktor tup bebeğe yönlendirdi gitmedim novoart diye bi ilaç kullandım 3 ay aynı zamanda yanında caksir koku suyu içtim hamile kalmışım tesadüfen öğrendim birde kesinlikle stres yapma o çok etkiliyor
MelekAlyaM Bende 2 kavanoz kullanmıstım regl söktürmedi bile bende işe yaramamıstı tüp bebekle hamıleyım 32 haftalık
irem_nur20 MelekAlyaM doktor banada tüp bebek dedi ama istemiyorsan tedavi yapalım dedi daha yaş 22 tüp bebek çok erken dedim
defne-nur123 irem_nur20 Daha yaşınız çok genç bence biraz daha bekleyin tüp bebek için. Bende de aynı durum vardı. Hani sizden çokta büyük değilim tabi ki bende 27 yaşındayım bana da çok zor olur çocuğun olmaz dediler hemen tüp bebek önerdiler. Bende 6 ay kendi haline bırakacağım dedim aklımdan çıkardım bebek işini sonra bir baktım hamileyim. Bence en önemlisi kafanızın rahat olması. Bir de kilo fazlaniz varsa kilo verin. Benim 4-5 kilo fazlam vardı o arada onu verdim
Esranur_ Pcos vardi bende hatta gebelik planladigim dönemde öğrendim doktor kendiliğinden olur demisti ama beklemek istemezsen şöyle de yapabiliriz demişti doktor yumurtlama takibi ve klomen ilaç verdi ilk ayda tuttu canım bunu düşünebilirsin
irem_nur20 Esranur_ klomen kullandım yumurtalarim büyümedi iğne kullandım menupur her gün onunla da büyümedi rahim filmi dedi şuan istemiyorum
SevimnurBaaran irem_nur20 benimde öyle canım o yüzden Ovulasyon testi kullandım. O test yumurtlama ne zaman onu gösteriyor
irem_nur20 Sksksksks işte bende ki pilikistk kilo aldırıyor sorsanız valla bişey yemiyorum o yüzden spora başladım
irem_nur20 defne-nur123 işte ben kafadan atsamda çevre etkili bana sinirlerim bozuluyor normalde iki sene bebek istemiyoduk sırf insanlar yüzünden düşündük
Sksksksks irem_nur20 anlıyorum sizi aynı yoldan bende gecıyorum ne alıyorum ne veriyorum veremıyorum kıloyu 🤦♀️ oy uzden gıdecem dıyetısyene