Kızlar doğum yapalı 3 gün oldu emzirmekten göğsümün ucu yara olmuş emzirirken dayanamıyorum ne iyi gelir kesin çözüm olarak ağrıyı sızıyı alır varmı önerileriniz 🤚🏻
GÖĞÜS UCU YARASI HELPP MEE
Kevseryldrm cnm keske emzirmeye baslamadan krem ve gumus kapak alsaydin neyse gumus kapak al en hizli o iyilestirir
Kevseryldrm cnm once memenı dogru tutturdundan emın mısın yanlıs emerse cocuk yara oluyor onada dıkkat et ben lansınoh kullandım ama cok yara olmamıstı sızlıodu we ıse yaramıstı gecırmıstı
Tahinin üstüne çıkan yağını sür göğsüne baya faydalı diye duydum bende olursa öyle yapacağım henüz ben denemedim bebeğim doğmadı
@Zehra9616 öyle yapıcam bu gidişle 😢
@07-02-2019 tutana kadar cebelleşiyoruz bugünde yeni bir hüner öğrendi ben üstüne eğilince emiyor 🤦🏻♀️
Avent göğüs kalkanı lansinoh göğüs ucu kremi 4.günüm şükür bi sıkıntı olmadı ama göğüs kalkanının etkisi büyük bence
Kevseryldrm gumus yaraya en cabuk etki eden madde aklinda bulunsun cnm gecmis olsun
@bebeko12_15 o nasıl kullanılıyor canım
Kevseryldrm göğüs ucuna takıyorsun hava alacak delikleri var atlete falan yapışmayı önlüyor krem sürünce kalıcılığı daha yüksek kalıyor
Kevseryldrm don yağ iyi gelirmiş derler ben denemedim ama kasaptan alıp ısıtıp sürebilrmişsin bnm daha doğum olmadan acımaya başladı bikaç gündür sızlıyo ve kaşınıyor gümüş kapak denedim yetmedi zeytinyağ fayda etmedi en son Hindistan cevizi yağı sürdüm kapk kapadım bugün biraz daha iyi sanki dün çok sızlıyor iğne bayat gibiydi
@kcnr bende şimdi gümüş kapak aldırdım koydum bir kaç saattir bakalım işe yarıycak mı
Kevseryldrm inşallah yarar 🌸🙏
Kevseryldrm ben 4 ay boyunca bu ağrıyı çektim ne kullanmadım ki sürekli kanıyordu bide sonra biri bana dedi ki her emzirme öncesi kendi sütünle ucunu sil hem steril olur Hem nemlendiği için çabuk iyileşir acımaz r hafta yaptım sonuç mükemmel oldu iyileşti bir daha yara olmadı ikici gebeliğim şimdi aynı şeyi uyguşayacm .
@Sakinem212 bende 3 gündür gümüş kapak kullanıyorum çok işe yaradı canım bende eğer denemediysen tavsiye ederim bir yere değmediği için göğüs ucu sızlamıyor ve nemli kaldığı için çabuk iyileşiyor tabsiye ederim
Kevseryldrm kesinlikle tahin yağı sürmelisin kısa sürede iyileşiyor denendi👍
(Normal tahinin üzerine çıkan yağdan bahsediyorum)
@Egenur_m silip mi veriyorsun bebeğe göğsünü yoksa silmeden direk verebiliyormusun yağı sürünce
Kevseryldrm emzirmediğin zamanlar krem sürüp avent göğüs kalkanı kullanmanı öneririm sürekli olarak nemli tutuyormuş yarayı iyileştirici özelliğide varmış yorumları baya iyiydi
Kevseryldrm direkt verebilirsin silmene gerek yok hiç bir zararı yok bebeğe, doğal yöntemleri hep araştırırım ve doktora da sormuştuk gönlün rahat olsun:)