Ozgeulnc İyi geceler arkadaşlar , böyle birşey duyuyorum ve tabiki benimde durumum olduğundan merak ediyorum doğrumudur daha yeni 36.haftamıza girdik ama 1 haftaya yakındır ishal gibi dışkılıyorum gaz ağrılı falan değil gayet rahat bir şekilde 🤦♀️ 😶
ZeykemKaya Ozgeulnc canım yok oyle bısey 35 den berı ıshalım 37 deyım suan gectı yanı doktorada gıttım genel durumun ıyı bol su ıc dedı sadece
Zara Ozgeulnc 30haftalik hamileyim bendede var zaman zaman artiw ve ya azalma oluyor . Normal bence korkma
Acrbaby Ozgeulnc doğuma girmeden yarım saat önce ishal olmuştum bende 😐 doğum belirtileri canım yaklastıkca olabilir
SevcenMerin Ben normalde kabızlık yaşayan biriyim hemde aşırı derecede. Şuan 38+2 günlük hamileyim yaklaşık 4 haftadır aynı durumu ben yaşıyorum ama son günlerde sancılı oluyor. Doğuma hazırlıkmış o bağırsaklardan çocuğa yer açılsın diye.
Ozgeulnc SevcenMerin ZeykemKaya çoğu kişide oluyor sa demekki olması gereken bu 🤦♀️Uzun süre Kabızlıktan sonra böyle olması şaşırtıyor insanı tabii 😁
Ozgeulnc Acrbaby Efsane Esraece Zara Biz tıbbi açıklamasını yapamasakta demekki olması gereken bu kızlar herkes yaşıyor fark eden var fark etmeyen var diyelim yada evhamlanan benim gibi😁🤦♀️
Esraece 32 haftaligim hic kabizlik yasamadim ara ara ishal sorunu yasadim doktor bol su tuketmemi soylemisti
Efsane Teyzem 2 doğumumda da geceden sabaha ishal yüzünden hep tuvaletteydim der. Vücut kendi kendine bağırsakları boşaltıp Doğuma hazırlanıyor der... Ama tabii bunlar hep kişisel deneyim