hanzade0 Merhaba, salı günü beta değerim 94,82 çıktı hamile olduğumu öğrendim bugün kadın doğuma gittim tekrar test yapıldı ve 285 çıkmış değerim 2 gün de yavaş mı ilerlemiş yoksa normal mi sizce?
GamzeDurmus hanzade0 hayır hatta 2 katından fazla yükselmiş bir sorun yok Allah’ın izniyle merak etmeyin hayırlı olsun bu arada ❤️🌸
Ccgdm hanzade0 hayır güzel ilerlemis kese görünmesi için 1000in üzerinde olması lazım demiştir zamanla yikselir
hanzade0 GamzeDurmus çok teşekkür ederim doktorum 1000’in üzerinde olması lazım dedi kafam karıştı bilmiyorum
GamzeDurmus hanzade0 1000in üzerinde anca kese falan gözükür o yüzden öyle demiştir hesaplama yaparak tekrar doktora gidebilirsiniz yani haftaya giderseniz tekrar Allah’ın izniyle kese falan görebilirsiniz belki de geç döllenmedir kaç haftalık gözüküyorsunuz şuan
hanzade0 GamzeDurmus yarın tekrar gelmemi söyledi doktorum, son adet tarihime göre 4 hafta 6 gün olarak görünüyor
hanzade0 Ccgdm bana tam olarak açıklama yapmadığı için değerin yükseliş nedenini o yüzden endişelendim bir an teşekkür ederim💐
GamzeDurmus hanzade0 erkenmiş biraz zaten yarın tekrar çağırdıysa tekrar gidin bakalım o zaman ne diyecek güzel haberler alırsınız inşallah ❤️
Edanur_Dilek @Hanzade06 Yakınız hemen hemen ben pazartesi muayeneye gidecem kesem görünür mü acaba bilmiyorum