Pek iyi geçti diyemicem bende çok kolay oldu yazmak isterdim ama maalesef ki pek kolay olmadı salı günü sancılarım başladı ilk başta süre tuttum çok düzensiz di bende yalancı sancı dedim sonra sancı süreleri kısaldı 5 dakikada bir gelmeye başladı eşimi aradım hastaneye gittik hastane 1bucuk saatlik yol neyse gittim ntsde sancılarım çıktı yatış verdiler odada ntsye bağladılar tekrar sonra açılmama var mı diye baktılar 5cm açılma çıktı kendi sancimla bı 6 saat devam ettim rahat olsun diye duşa girdim sonra suni sancı verdiler bı 16 saat sancı çektim gerçekten şuan anlatmak o kadar kolay ki o çektiğim acıyı bir ben bilirim artık yalvarıyodum yeter bitsin bu acı diye sonra tekrar çatı muayenesi yaptılar 8cm açılma var dedi bende normal doğum istiyodum sevindim sonra çatı muayenesi yapınca bebeğin kafası assagi inmiş dedi bı 5 dk sonra geldi sezeryana alicax seni dedi o kadar saçma ki açılma olduğu halde beni sezeryana aldılar ya ilk başta keşke sezeryan yapsalardı o zaman ben boşu boşuna o kadar sancıyi çektiğine yanıyorum 🥺 sonra bebeğimi aldım kucağıma ama sezeryan ağrısı çok zorluyo beni 🥺😔